Κλοπή αλά Αγιος Σάββας και στο νοσοκομείο Βόλου

Τελευταία στιγμή αποτράπηκε μια μεγαλύτερη κλοπή πανάκριβου εξοπλισμού από το «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου, σε ένα περιστατικό που μοιάζει με την κλοπή που έγινε πριν μια βδομάδα στο Αντικαρκινικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» στην Αθήνα! Οι δράστες κατάφεραν τελικά να κλέψουν μόνο δύο γαστροσκόπια, αξίας 30.000 ευρώ!

Το μεσημέρι της Κυριακής, ένας εργαζόμενος του Ακτινολογικού μπήκε τυχαία στο Γαστρεντερολογικό τμήμα και βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο! Μόλις τον είδε ο εισβολέας, έσπασε ένα τζάμι και διέφυγε τρέχοντας από το ίδρυμα, έχοντας κρεμασμένο στον ώμο του ένα σακ βουαγιάζ. Όπως διαπιστώθηκε από την καταμέτρηση, είχε καταφέρει να αρπάξει δύο γαστροσκόπια.

Το πιθανότερο σενάριο που εξετάζει η Ασφάλεια, είναι η εισβολή στο νοσοκομείο να έγινε βάσει οργανωμένου σχεδίου, όπως και στον «Άγιο Σάββα».

Η συμπτωματική παρέμβαση του ακτινολόγου, όμως, ματαίωσε εν μέρει τα σχέδια των δραστών, που θα άρπαζαν και άλλα πανάκριβα μηχανήματα και ιατρικά εργαλεία!

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα από τον χώρο όπου κινήθηκε ο δράστης, ο οποίος είχε πιθανότατα και συνεργό, που τον βοήθησε στην διαφυγή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here