Κλέλια Ρένεση: Ξεσπάει κατά Μητσοτάκη και Μενδώνη -«Γιατί τόση συγκάλυψη;-Που είναι το δημόσιο συμφέρον;

Η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση σε αναρτήσεις στα social media παίρνει δημόσια θέση για το θέμα των καταγγελιών σεξουαλικής, λεκτικής και ψυχολογικής βίας στον χώρο του θεάτρου. Η γνωστή ηθοποιός απευθύνεται κι αυτή μετά τη Ζέτα Δούκα, τόσο στην υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, όσο και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και ζητά να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υπεύθυνοι φορείς.

«Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες;» ρωτάει απευθυνόμενη στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναρωτιέται καυστικά «γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε; Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες».

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση:

«Μήπως θα ήθελε τώρα η κυρία Μενδωνη και ο πρωθυπουργός, να μας μιλήσουν για αυτό το «δημόσιο συμφέρον» που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον, αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς -διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο;

Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο  μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα «εγκαταστήσετε» και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση .

Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό «δημόσιο συμφέρον» κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. Σωστή η Ζέτα Δουκα @zetadouka στην επιστολή της.

Συμφωνώ κ προσθέτω: Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε πρωθυπουργέ ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το «δημόσιο συμφέρον» που επικαλεστήκατε τότε;

Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here