Κλέλια Ρένεση: H Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα-Ο πρωθυπουργός και άλλοι μέσα «στο παρεάκι που τάιζε τα τέρατα»

Νέα επίθεση κατά της υπουργού Πολιστιμού αλλά κυρίως κατά του πρωθυπουργού, τον οποίο εντάσσει μαζί με δημοσιογράφους, ΜΜΕ, βουλευτές και άλλους, στο παρεάκι που τάιζε τα τέρατα με τον φόβο και τα όνειρά μας¨, εξαπολύει με ανάρτηση της στο faceboοk η ηθοποιός Κλέλια Ρένεση.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«Μια κυβέρνηση προπαγάνδας, έχει κάνει όλο το Έθνος τσιφλίκι της, διορίζοντας όλους τους δικούς τους σε θέσεις κλειδιά, κ δεν έχει καν την «τσίπα» να υποδυθεί την δημοκρατική της υπόσταση. Ευθαρσώς επιβάλει τον ένα νόμο μετα τον άλλο, κ δεν ιδρώνει τ αφτί τους. Όσο για την απάντηση «επικοινωνιακό τρικ» του πρωθυπουργού στην Ζέτα Δούκα, είδαμε όλοι ποσό σοβαρά έλαβε υπόψιν τα αιτήματα της-μας. Δεν έχουν κάνει την παραμικρή ενέργεια για να διευκολύνουν τον αγώνα των θυμάτων, μια εισαγγέλευα σε πλήρη ύπνωση, μια ομίχλη κ σιγή από το Μάξιμου, κ το καζάνι βράζει. Η Μενδώνη είναι απλά το περιτύλιγμα. Μέσα είναι η φωλιά με τα σκουλήκια. Μην με παρεξηγείτε. Κατανοώ την χρησιμότητα των σκουληκιών στον κύκλο της ζωής . Αλλά θα γίνω τροφή τους μετα θανατον.

Ενα κράτος «προνοίας» που βιάζει συστηματικά τα δημοκρατικά μας δικαιώματα, την μια εκμεταλλευόμενοι την πανδημία, την αλλη εξαγοράζοντας τα ΜΜΕ, την παραλλη απλά επειδή «μπορεί» μη κρατώντας καν τα προσχήματα.

Βιτρίνες- αρμοδιοι- εισαγγελείς- βουλευτές- πρωθυπουργός -δημοσιογράφοι- ΜΜΕ , θα σας θυμάται η ιστορια ως «το παρεακι που τάιζέ τα τέρατα με τον φόβο κ τα όνειρα μας» .. κ αυτην την ιστορία θα την πουμε στα παιδιά μας, κ αυτά στα δικα τους παιδιά.

Απο αυτό το σκάνδαλο δεν θα γλυτώσετε, οσο κ αν κάνετε την ανήξερη παιδουλα. Μην ξεχνάτε:

Ο ΧΑΜΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here