Κλείνει τα γραφεία της η ΓΣΕΕ εν όψει της συγκέντρωσης του ΠΑΜΕ

H ΓΣΕΕ αποφάσισε να κλείσει τα γραφεία της αύριο, εν όψει της συγκέντρωσης που διοργανώνει το προσκείμενο στο ΚΚΕ, ΠΑΜΕ στις 6.30 μ.μ.

Η διαμάχη συνεχίζεται, με το ΠΑΜΕ να κατηγορεί και με εξώδικα την ΓΣΕΕ για σωματεία-σφραγίδες και νοθεία σε τοπικές εκλογές προκειμένου να ελέγξει το συνέδριο και με την ΓΣΕΕ αντιστρόφως να κατηγορεί το ΠΑΜΕ ότι θέλει να οριστεί διοίκηση «με το έτσι θέλω».

Το «προληπτικό» κλείσιμο αποφασίστηκε για να μην σημειωθούν επεισόδια, μια που η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ γίνεται στο Πεδίο του Άρεως, κάτω ουσιαστικά απο τα γραφεία της ΓΣΕΕ στην Πατησίων.

Το ΠΑΜΕ διοργανώνει τη συγκέντρωση επί τούτου, για να «καταγγείλει τη συνδικαλιστική μαφία της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ που δίνει ρεσιτάλ στις μαφιόζικες μεθοδεύσεις και ενέργειες με σκοπό να επιβάλλει τους εργοδότες, τους νόθους και τους μπράβους μέσα στα συνδικάτα.»

Οι συνδικαλιστές της πλειοψηφίας από την πλευρά τους επισημαίνουν ότι στελέχη του ΠΑΜΕ στην επεισοδιακή συνεδρίαση της προηγούμενης εβδομάδας ζήτησαν από το προεδρείο να παραδώσει τα κλειδιά της συνομοσπονδίας και δηλώνουν ότι «δεν θα υποκύψουν στους τραμπουκισμούς του ΠΑΜΕ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here