ΚΚΕ: Κατάργηση επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο

Η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό είναι η μόνη λύση για την εξυγίανση, σημειώνει το ΚΚΕ  σε ανακοίνωσή του αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα.

«Οι χθεσινές εικόνες στο γήπεδο του ΠΑΟΚ αποτελούν τον καθρέφτη της σήψης του ποδοσφαίρου των μεγαλοεπιχειρηματιών. Τι κι αν αυστηροποιήθηκαν οι νόμοι, τι κι αν ήρθαν ξένοι επιτηρητές της UEFA, τι κι αν άλλαξε η ΕΠΟ, τι κι αν ήρθαν τακτικοί δικαστές; Παραμένει το ποδόσφαιρο των μεγαλοεπιχειρηματιών που, με την ανοχή και στήριξη όλων των κυβερνήσεων – και της σημερινής – παίζουν τα δικά τους πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια στις πλάτες των ομάδων και των φιλάθλων. Γι’ αυτό και η κατάσταση, όχι μόνο δεν εξυγιαίνεται, αλλά πάει από το κακό στο χειρότερο» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Και η ανακοίνωση του ΚΚΕ καταλήγει: «Η διακοπή του πρωταθλήματος, από μόνη της, δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα. Αυτό που χρειάζεται και πλέον περισσότερος φίλαθλος κόσμος αντιλαμβάνεται, είναι η κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στο ποδόσφαιρο και συνολικά στον αθλητισμό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here