ΚΚΕ κατά Ζωής-Λαφαζάνη: Να πάψουν τα σόου σκοπιμότητας στη Βουλή

ΦΩΤΟ: ΕUROKINISSI

Με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ επιτίθεται κατά της Προέδρου της Βουλής αλλά και των βουλευτών της Λαικής Ενότητας του Π. Λαφαζάνη, που μετέχουν στην Διάσκεψη των Προέδρων και συναποφασίζουν σύγκληση της Ολομέλειας αν και η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο όπως αναφέρει. Ζητεί επίσης να σταματήσει η χρησιμοποίηση του καναλιού της Βουλής για τη προβολή τους!

Η Κ.Ο του ΚΚΕ γνωστοποιεί την απόφασή της να μη συμμετάσχει σε ενδεχόμενες συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών ή της Ολομέλειας της Βουλής και τονίζει ότι πρέπει να σταματήσουν τα «σόου σκοπιμότητας», δεδομένου ότι η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και η χώρα βρίσκεται ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο.

«Επαναλαμβάνουμε ότι δεν έχει αντικείμενο η συνεδρίαση της Βουλής και επιβάλλεται να σταματήσουν τα “σόου” σκοπιμότητας και η χρησιμοποίηση του καναλιού της Βουλής για την προβολή τους», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος σχολιάζει και τα περί «δημοκρατίας», που επαναλαμβάνονται διαρκώς από την κ. Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι είναι μεγάλες οι ευθύνες της Προέδρου της Βουλής και σύσσωμης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ γιατί, εκτός των άλλων, «επί επτά μήνες αρνήθηκαν να φέρουν για συζήτηση στη Βουλή, τις προτάσεις νόμου του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, την επαναφορά του 13ου – 14ου μισθού και σύνταξης κ.ά.».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here