Κινητό εξερράγη στην τσέπη μαθητή

Νεαρός Χανιώτης είδε να βγαίνουν καπνοι απο την τσέπη του, όπου είχε το κινητό, και εν συνεχεία η τηλεφωνικη συσκευή  εξερράγη.

Με τους γονεις του πήγαν στην εταιρεία απ’  όπου είχαν αγοράσει τη συσκευή τρεις μήνες νωρίτερα και περιέγραψαν τα γεγονοτα -ότι δηλαδη η ολοκαίνουργια συσκευή εξερράγη στην τσέπη του παιδιού στα καλακαθούμενα

Το κατάστημα ομως τους απάντησε σήμερα ότι όχι μονον δεν φέρει ευθύνη για την έκρηξη, αλλά δεν έχει και υποχρέωση αντικατάστασης της συσκευής.

Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr ο νεαρός και η μητέρα του, το smartphone μάρκας SAMSUNG J6 αγοράστηκε από κατάστημα μεγάλης αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών στα Χανιά το φθινόπωρο. Λίγες ημέρες πριν την Πρωτοχρονιά ο ανήλικος το είχε στην τσέπη του γιλέκου του, απ’ όπου είδε ξαφνικά να βγαίνουν καπνοί. Ακαριαία το νάιλον γιλέκο που φορούσε ο νεαρός άρπαξε φωτιά και στην προσπάθειά του να το βγάλει πετώντας το στον αέρα, το κινητό εξερράγη εντός της τσέπης.
Ευτυχώς ο νεαρός δεν τραυματίστηκε και οι ζημιές περιορίστηκαν στο κινητό και στο γιλέκο όπως φαίνεται στις  φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το zarpanews.gr

Παρολ’  αυτά, οι παθόντες επικοινώνησαν με την εταιρία που παρέλαβε το κινητό για να το εξετάσει, ωστόσο η απάντηση που έλαβαν, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες,  είναι ότι δεν τίθεται θέμα αντικατάστασης ή αποζημίωσης καθώς “δεν είναι ευθύνη της εταιρίας.”

(Στη διάθεση του zarpanews.gr είναι τα στοιχεία των καταγγελλόντων, αλλά και η απόδειξη αγοράς της συσκευής)

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here