ΚΙΝΑΛ: Εμφύλιος με «καρφιά» Λοβέρδου κατά Γεννηματά για Διαμαντοπούλου-«Συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε»

αναψε τα αίματα στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής η ανακοίνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι θα προτείνει την Άννα Διαμαντοπούλου ως υποψήφια για τη θέση του γενικού γραμματέα του (ΟΟΣΑ), με τις ευλογίες μάλιστα της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά.

Η ανακοίνωση του πρωθυπουργού προκάλεσε εντύπωση, στους κύκλους του ΚΙΝΑΛ.

Είναι χαρακτηριστική η αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέα Λοβέρδου που σε ανάρτησή του σχολιάζει καυστικά «συγκυβερνάμε με τη ΝΔ αλλά με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε». Ο βουλευτής εμφανίζεται τρομερά ενοχλημένος από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, και «καρφώνει» τη συμπεριφορά της.

 

Η εσωκομματική διαμάχη που ξέσπασε στο Κίνημα Αλλαγής δεν έμεινε ασχολίαστο από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. «Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη;  Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;» διερωτάται το κόμμα της αντιπολίτευσης επικαλούμενο τις μπηχτές Λοβέρδου για τη Φ. Γεννηματά.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής με σημερινή του δήλωση, αναρωτιέται αν το κόμμα του συγκυβερνά με τη Ν.Δ. και «με ευθύνη κάποιων δεν το ξέρουμε», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Αναμένουμε με ενδιαφέρον, η έχουσα την ευθύνη να διευκρινίσει. Υπάρχει πράγματι υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Μητσοτάκη; Υπάρχει de facto συγκυβέρνηση του ΚΙΝΑΛ με τη Δεξιά;» υπογραμμίζει με νόημα, το γραφείο Τύπου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here