Κικίλιας: Θα αποκαταστήσουμε τη μεσαία τάξη-Να δώσει πειστικές απαντήσεις ο Π. Καμμένος

Η ΝΔ στοχεύει σε μια μεσαία τάξη υπερήφανη, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό στη δημιουργία πλούτου, ικανή να κερδίζει μόνη της τη ζωή και να χαίρεται τους κόπους της. Μια μεσαία τάξη που θα είναι η ραχοκοκαλιά της κοινωνίας» τονίζει σε συνέντευξή του στην Real News ο Βασίλης Κικίλιας. Ο Τομεάρχης Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας εξαπολύει επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον πως το όραμά του είναι η προλεταριοποίηση του Έλληνα, γι’ αυτό και, όπως τονίζει, δημιουργεί μια απογοητευμένη μεσαία τάξη, κατεστραμμένη οικονομικά και κοινωνικά, εξευτελισμένη πολιτικά.

Ο κ. Κικίλιας στη συνέντευξή του ξεκαθαρίζει πως η αναβάθμιση των F16 είναι επιβεβλημένη τονίζει όμως πως ο κ. Καμμένος και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ οφείλουν να έρθουν στη Βουλή και να δώσουν απαντήσεις για τη συμφωνία που θα πρέπει να θωρακίζει την εθνική κυριαρχία, να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να σέβεται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.

Για την υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού από το υπουργείο ‘Αμυνας στη Σαουδική Αραβία ο αρμόδιος Τομεάρχης της ΝΔ κατηγορεί την κυβέρνηση πως όχι δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις, αλλά όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας προκαλούν νέες, εύλογες απορίες.

«Ο κ. Καμμένος παρουσίασε ένα έγγραφο προκειμένου να υποστηρίξει πως ο κ. Παπαδόπουλος είναι μεσάζοντας της συμφωνίας με τη Σαουδική Αραβία, το οποίο όμως αφορά άλλου είδους πυρομαχικά. Την ίδια στιγμή ο κ. Παπαδόπουλος εμφανίζεται να εκπροσωπεί ως πληρεξούσιος και το Βασίλειο της Ιορδανίας για την ίδια αγορά πυρομαχικών, ενώ ο επικεφαλής της προξενικής Αρχής στην ελληνική πρεσβεία στο Ριάντ δηλώνει ρητώς ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν είναι πληρεξούσιος της Σαουδικής Αραβίας. Ο κ. Καμμένος πρέπει να έρθει στη Βουλή και να δώσει εξηγήσεις και άλλωστε η Ν.Δ. έχει ήδη ζητήσει από τη Δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση, που είναι μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος» δηλώνει ο κ. Κικίλιας. Αναφερόμενος στα θέματα της ασφάλειας και ως πρώην Υπουργός Δημόσιας Τάξης, κάνει λόγο για προκλητική αδιαφορία της κυβέρνησης, η οποία στην πράξη , όπως υποστηρίζει, εμποδίζει την Αστυνομία να κάνει τη δουλειά της υποδειγματικά, όπως ξέρει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here