Κικίλιας: «Ο Τζανακόπουλος δακινεί την ψευδή είδηση για δήθεν συναντήσεις Μητσοτάκη-Σημίτη»

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας υποστηρίζει ότι εκεινος που διακινεί fake news για δήθεν συναντήσεις Μητσοτάκη – Σημίτη (προκειμένου να τρωθεί το ΠΑΣΟΚ και να αποκλειστεί συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ), ειναι ο κυβερνητικος εκπρόσωπος

Η αντιδραση αποτελει ουσιαστικα συνέχεια στο σιριαλ δηλώσεων εκατέρωθεν (αλλά βασικά πανταχόθεν) για το άρθρο του Πρωθυπουργού περί Παπανδρέου. (Σχετικά με τις συναντήσεις Μητσοτακη-Σημιτη στη Σίφνο έγραψε το «Κόντρα»)

Ανδρέας Παπανδρέου

Η ΝΔ  είδε το άρθρο σαν προσπάθεια «να ψαρεψει ο ΣΥΡΙΖΑ στα θολά νερά» και ο Κυρ. Μητσοτάκης έγραψε στο Facebook

* «Ο κ. Τσίπρας στο παρελθόν έκανε την αγιογραφία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Τώρα του Ανδρέα Παπανδρέου. Ίσως του χρόνου κάνει του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε

*»De te fabula narratur έγραφε ο Μαρξ στον πρόλογο του Κεφαλαίου. Για σένα μιλάει ο μύθος. Θα έπρεπε λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης να γνωρίζει πως η μάχη των ιδεών, όπως και η μάχη για την ερμηνεία της ιστορίας, αφορά πρωτίστως το παρόν και το μέλλον και όχι το παρελθόν.Τον διαβεβαιώνουμε επίσης πως ο Πρωθυπουργός, ό,τι είχε να πει για τον εκλιπόντα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, το είπε με τον προσήκοντα σεβασμό στο πολιτικό του μνημόσυνο στη Βουλή των Ελλήνων. Εξάλλου την υπεράσπιση και δικαίωση της πολιτικής του σήμερα την έχουν αναλάβει τα στελέχη και οι μνηστήρες της Κεντροαριστεράς. Όσο για τον ίδιο, δε χρειάζεται να διαμαρτύρεται. Έχει να γράψει άρθρα για τον ομοϊδεάτη του, κ. Κώστα Σημίτη»

Ο Κικίλιας σχολίασε επ αυτου

*»Με όσα λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άθελά του αποκαλυπτει ότι αυτός είναι εκείνος που διακινεί τα Fake News για δήθεν συναντήσεις του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σημίτη.»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here