ΚΙΔΗΣΟ: Επιλογή μετάθεσης της αποτυχίας της κυβέρνησης

«Ναι» στο ευρώ λέει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα πως «το δημοψήφισμα που εισηγείται, μετά από πέντε μήνες παλινωδίας, είναι επιλογή μετάθεσης της ολοκληρωτικής αποτυχίας της κυβέρνησης να διαπραγματευτεί στον ελληνικό λαό και αυτό δεν έχει, όπως αναφέρει, καμία σχέση με το δημοψήφισμα που είχε εισηγηθεί το 2011 ο κ. Παπανδρέου.»

«Τότε η κυβέρνηση πέτυχε τη μεγαλύτερη διαγραφή χρέους στην παγκόσμια ιστορία και θέλησε να κάνει συμμέτοχο τον ελληνικό λαό, με θετική ψήφο και εντολή για μια νέα πορεία προοδευτικών αλλαγών για τον τόπο» σημειώνει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και προσθέτει ότι τότε, «ο κ. Τσίπρας χαρακτήριζε την πρόταση για δημοψήφισμα επί της συγκεκριμένης συμφωνίας, ζαριά που οδηγεί στη χρεοκοπία».

«Σήμερα, που δεν υπάρχει συμφωνία, τι ακριβώς σημαίνει η πρότασή του για δημοψήφισμα;» διαρωτάται το Κίνημα τονίζοντας πως« στην καλύτερη περίπτωση αυτό, δεν αποτελεί απλώς διαφυγή, αλλά και δειλία».

«Ας αναλάβουν τις ευθύνες τους και τότε να ζητήσουν την ψήφο του Ελληνικού λαού. Σε κάθε περίπτωση εμείς λέμε ΝΑΙ στη συμμετοχή μας στο ΕΥΡΩ» επισημαίνει το Κίνημα Δημοκρατικών Σοσιαλιστών».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here