ΚΕΘΕΑ: Ανακοίνωση ντροπή για εργαζόμενους, εξαρτημένους και γονείς από ΝΔ

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατία ανέλαβε να υπερασπιστεί την εγκληματική επιλογή του υπουργείου Υγείας για διάλυση του ΚΕΘΕΑ. Με μια ανακοίνωση που θυμίζει περισσότερο τρολ του διαδικτύου παρά γραφείο Τύπου πολιτικού κόμματος, η ΝΔ για μια ακόμα φορά κάνει λόγο για fake news, προσβάλλοντας τους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ, τους εξαρτημένους και τις οικογένειές τους.

Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει ότι όλοι όσοι αντιδρούν με το σχέδιο νόμου έκτρωμα δεν έχουν καταλάβει τίποτα αφού το μόνο που αλλάζει όπως λέει είναι αποκτά οργανόγραμμα και κανονισμό λειτουργίας.

Όσον αφορά στις καταγγελίες περί εργαζομένων αλλά και των εκλεγμένων μελών του διοικητικού συμβουλίου που υποχρεώθηκαν σε παραίτηση για να διοριστεί νέο συμβούλιο το οποίο μάλιστα θα πληρώνεται, η Νέα Δημοκρατία παρουσιάζει μια μαγική εικόνα μιλώντας για ανασυγκρότηση, για εξασφάλιση των θέσεων εργασίας και του μοντέλου απεξάρτησης.

Στην ανακοίνωση υπάρχει και μια γκρίζα διατύπωση που αποτελεί και το ζουμί των αλλαγών που δρομολογούνται. Και αυτή είναι η «αξιολόγηση του παραγόμενου έργου». Διατύπωση τρομακτική για μια θεραπευτική κοινότητα που δείχνει την απόσταση που έχει η ΝΔ από τα προγράμματα απεξάρτησης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here