ΚΕΘΑ: Να αποσύρει ΤΩΡΑ η κυβέρνηση τον Στεφανή από τον Γράμμο

Την αντίθεσή της στην συμμετοχή του ΥΦΕΘΑ Αλκινιάδη Στεφανή στις εκδηλώσεις στον Γράμμο ως εκπροσώπου της κυβέρνησης εκφράζει με ανακοίνωσή της η Κίνηση για την Εθνική Άμυνα (ΚΕΘΑ).

Στην ανακοίνωση επισημαίνει ότι η ΕΑΑΣ με χρήματα των αποστράτων διοργανώνει γιορτές μίσους και καλεί τους εν ενεργεία και απόστρατους να καταδικάσουν τις εκδηλώσεις της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού στο Γράμμο και το Βίτσι.

ΚΕΘΑ: Να αποσύρει η κυβέρνηση τον Στεφανή από τον Γράμμο

Πιο συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρει:

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς σχεδιάζει να παραστεί, μάλιστα δι’ αντιπροσώπου του ίδιου του πρωθυπουργού, στις φετινές γιορτές μίσους στο Γράμμο και στο Βίτσι, που διοργανώνει η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ)!

Αποτελεί απαράδεκτη ενέργεια από μέρους της κυβέρνησης, καθώς μέλος της σχεδιάζεται να παραστεί, για πρώτη φορά τις τελευταίες δεκαετίες, σε εκδηλώσεις, που κηρύττουν τον άκρατο αντικομμουνισμό, ξεφεύγοντας κατά πολύ από την “απόδοση τιμής και μνήμης στους νεκρούς του εμφυλίου’’, όπως λένε οι ίδιοι οι διοργανωτές της εκδήλωσης!

Όπως ανακοινώθηκε, τον πρωθυπουργό θα εκπροσωπήσει ο υφυπουργός άμυνας στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής. Σε αντίθεση με φέτος, άλλες χρονιές στις αντίστοιχες εκδηλώσεις συμμετείχαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής, μαζί με διάφορα φασιστοειδή.

Καλούμε την κυβέρνηση να αποσύρει τώρα τον εκπρόσωπο της από αυτήν την άθλια αντικομμουνιστική εκδήλωση, που καλλιεργεί και συντηρεί το μίσος!

Από armyvoice

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here