Κέρκυρα: Προφυλακιστέος ο πατέρας-φονιάς της 29χρονης

Προφυλακίσθηκε μετά την δίωρη απολογία του, ο 52χρονος ο οποίος δολοφόνησε την 29χρονη κόρη του το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, με 7 χτυπήματα και την έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού της. Ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε μετανιωμένος στο δικαστήριο ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του.

Παράσταση πολιτικής αγωγής δήλωσε η μητέρα του θύματος, με την οποία, η άτυχη 29χρονη είχε να μιλήσει για περισσότερα από δέκα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του θύτη έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση για τον πελάτη του, υποστηρίζοντας ότι το έγκλημα έγινε κι ενώ, ο 52χρονος ήταν σε κατάσταση ψυχικής διαταραχής.

Στο μεταξύ, την εκ νέου αναπαράσταση στον τόπο του εγκλήματος ζήτησε η πολιτική αγωγή για τη στυγερή δολοφονία της 29χρονης από τον πατέρα της.

Εκτός της αναπαράστασης στον τόπο του εγκλήματος, η δικηγόρος της μητέρας της 29χρονης φέρεται πως ζήτησε παράλληλα και συμπληρωματική ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διερευνηθεί αν διεπράχθη και σεξουαλικό έγκλημα.

Το κουβάρι του στυγερού φονικού στην Κέρκυρα, με τον πατέρα παιδοκτόνο που έθαψε, μετά από επτά συνεχή χτυπήματα με σιδερόβεργα, το άψυχο σώμα της κόρης του στην αυλή του σπιτιού του και σήμερα

Ο 52χρονος κατηγορούμενος αναμένεται άμεσα να μεταφερθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα εκτός Κέρκυρας, ενώ η κατηγορία που τον βαραίνει μέχρι αυτή την ώρα είναι η ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here