Και τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας επιστράτευσε ο Αδωνις κατά του Πολάκη

Τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, τον Δεκέμβριο του 2015,  επιστράτευσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης ώστε να επιτεθεί στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και στη Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου.

Όπως είπε φωνάζοντας «αφιερώνω στη μνήμη αυτού του κοριτσιού της Μελίνας που πέθανε στην Κρήτη, 4 ετών, και τα καταθέτω πως μένουν κλειδωμένα στα συρτάρια της κ. Παπασπύρου και του ΣΕΕΥΠ, με εντολή της, τα πορίσματα που έχουν εκδοθεί εδώ και ένα χρόνο για το πώς πέθανε το κορίτσι και ευθύνεται η κυρία Πολάκη»

«Να το πάρει ο πατέρας να δει πώς πέθανε το παιδί του από εσάς που το καλύπτετε. Πέθανε το παιδί 4 ετών και αντί να ρίξετε φως στην υπόθεση επιτρέπετε στην κ Παπασπύρου και στον κ. Πολάκη να συγκαλύπτει τον θάνατο και έρχεστε και στη βουλή και μιλάτε» είπε.

Ο Παύλος Πολάκης, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε πως «κάποιοι πατούν στο θάνατο ενός ανθρώπου για να πλήξουν. Είναι ντροπή και ελεεινότητα». Τόνισε δε πως «αν βρεθεί ένας άνθρωπος που θα πει ότι σήκωσα το τηλέφωνο για να επηρεάσω για την υπόθεση, εγώ θα παραιτηθώ από υπουργός και βουλευτής. Δεν σας μοιάζουμε, δεν θα σας μοιάζουμε. Έχετε ήδη μπει και θα μπείτε οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας!».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here