Και ντετέκτιβ έβαλαν για το θάνατο της 44χρονης μητέρας στην Τριχωνίδα

Η αγωνία των συγγενών για πιθανή κατά τη γνώμη τους ατιμωρησία και η ανθρώπινη ανάγκη τους να απαντηθούν τα «γιατί» μετατρέπει αναπόφευκτα σε σίριαλ την υποθεση της  44χρονης χήρας και μητέρας 3 παιδιών στη λίμνη Τριχωνίδα.

Ο θάνατος της γυναίκας φαίνεται να οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα σε εισπνοή τοξικών αναθυμιάσεων από φωτιά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου της,  αλλά πιθανόν και σε κατάποση κάποιας ουσίας (όπως αναμένεται να επιβεβαιωθεί ίσως από τις εργαστηριακές εξετασεις).

Εντούτοις οι συγγενείς της αρνούμενοι να αποδεχθούν την ερωτική απογοήτευση ως αιτία της αυτοκτονιας της ή ίσως και απλά  για να αποκλείσουν εντελώς την τυχόν εγκληματικη ενέργεια που υποψιάζονται, προσέλαβαν ντετέκτιβ.  Αυτό, παρά το γεγονος ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να τους κάνει να υποψιάζονται ότι η ΕΛΑΣ θα ολιγωρούσε επι του προκειμένου.

Ηδη ο ιδιωτικός ερευνητής τους υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν αυτοκτόνησε αλλά δολοφονήθηκε και μεταφέρθηκε νεκρή στο σημείο όπου βρέθηκε.

Ο ντετέκτιβ είπε ότι «μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι; H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω… Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή… Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Αυτή είναι η γνώμη του, για την οποία ο καθένας μπορεί να εκτιμήσει το σκεφτικό της, αλλά το αντικειμενικό στοιχείο είναι ότι δεν επικαλείται στοιχεία. Το κινητό είναι πολύ πιθανό να το πέταξε στη λίμνη ή αλλού κατεστραμμένο επειδή ακριβώς δεν ήθελε κανείς να την βρει προτου ολοκληρώσει την απόφασή της.

Κάποια μέλη της οικογένειας θεωρούν ότι  το μυστήριο περιπλέκεται  επειδή  κυνηγοι  κατέθεσαν ότι πέρασαν στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου από το σημείο στο οποίο βρέθηκε την επομένη το ΙΧ της νεκρής και δεν είχαν δει εκεί κανένα αυτοκινητο. Όμως ούτε κι αυτό συνιστά υποπτη ένδειξη, γιατί μπορεί είτε αυτοι να έσφαλαν στους χρόνους  είτε να πήγε εκεί με το ΙΧ της η 44χρονη στις 4 και 10 μ.μ. (Η ακριβής ώρα θανάτου δεν τεκμηριώνεται.)
Για τα μηνύματα (που υποδήλωναν αυτοκτονικές προθέσεις) στα κινητά που εστάλησαν, λένε ότι ίσως δεν τα έστειλε η ίδια. Πάντως και συγγενής της πήρε μήνυμα «να φροντίσει τα παιδιά» στα οποία ανέφερε και αριθμούς λογαριασμών για οικονομικους λόγους, αλλά και ο γιατρός με τον οποίο συνδεόταν ερωτικά από 4ετίας πήρε μήνυμα «Αγάπη μου, θα συναντηθούμε στον άλλο κόσμο».
Η 44χρονη ήταν μια  δυναμικη γυναίκα που μεγάλωσε ορφανή. Με τον σύγυγό της απέκτησε τρία παιδιά (το ένα είναι ακόμη στην εφηβεία) και είχαν υπολογίσιμη ακίνητη περιουσία. Μετά το θάνατό του ανέλαβε εκείνη τη διαχείρηση των κτημάτων. Τον έχασε από κακοήθεια πριν από τριάμισυ χρόνια και πιθανόν τότε  να γνωριστηκε με τον γιατρό, οταν δηλαδή ασθένησε σοβαρά ο άνδρας της και άρχισαν τα τρεχάματα με τα νοσοκομεία.
Η σχέση τους κρατήθηκε  μυστική, αλλά λίγες μέρες πριν την αυτοκτονία της, η γυναίκα έστειλε μήνυμα και τηλεφώνησε στην σύζυγο του γιατρού αποκαλύπτοντάς της την αλήθεια. Της  είπε  ότι με τον γιατρό αγαπιώνται 4 χρόνια και θέλουν να παντρευτουν.  Το παντρεμένο  ζευγάρι φιλονίκησε και σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός ανακοίνωσε στην 44χρονη ότι δεν θέλει να χωρίσει, οπότε και εκεινη πήρε την μοιραία απόφαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο γιατρός όσο και η σύζυγός του έχουν άλλοθι για το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου, δηλαδή κατά τις ώρες που επήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here