Καβγάς Στάη Βελόπουλου – Σηκώθηκε και έφυγε η «έκπληξη» των ευρωκελογών

Δεν πήγε καθόλου καλά η συνέντευξη που είχε προγραμματίσει η Ελλη Στάη με τον Κυριάκο Βελόπουλο στην εκπομπή Open Mind

Αρχικά ο Κυριάκος Βελόπουλος παραπονέθηκε για την αναμονή «στην οποία υπεβλήθη» και εν συνεχεία ενοχλήθηκε με ερώτηση της Έλλης Σταη σχετικά με το αν η «Ελληνική Λύση» βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο. Στην εκπομπή Open Mind με την Έλλη Στάη, συνδέθηκε ζωντανά ο ευρωβουλευτής του κόμματος «Ελληνική Λύση» Κυριάκος Βελόπουλος τα μεσάνυχτα και ήδη από την αρχή της σύνδεσης η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη.

Ξεκινώντας, ο κ. Βελόπουλος παραπονέθηκε για την αναμονή Στη συνέχεια, από την πρώτη κιόλας ερώτηση με αφορμή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με το αν η Ελληνική Λύση βρίσκεται στο ακροδεξιό τόξο πλησίον της Χρυσής Αυγής, ο κ. Βελόπουλος έδειξε την δυσαρέσκειά του.

«Αυτό είναι δική σας ερμηνεία ή του Κυριάκου Μητσοτάκη; Εγώ δεν το άκουσα έτσι. Ο καθένας μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται όπως θέλει. Έχω να πω στον Κυριάκο Μητσοτάκη το εξής: άλλο οι ναζιστές, άλλο οι πατριώτες. Οι ναζιστές πρέπει να φύγουν από την Ελλάδα έτσι ή αλλιώς και αν εγώ είμαι ο ηθικός ή φυσικός αυτουργός που θα εξαφανίσουμε τη Χρυσή Αυγή, τους ναζιστές δηλαδή, θα είμαι περήφανος. Αυτό το είπα πρώτος εγώ και το δήλωσα. Δεύτερον εγώ δεν έκανα σκι στην Κόρινθο ενώ κάναμε συλλαλητήρια στην Αθήνα για τη Μακεδονια  κ. Θεοδωρικάκο, ο αρχηγός σας ήτανε που έκανε σκι», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Στη συνέχεια μίλησε ο Τάκης Θεοδωρικάκος και ο Βελόπουλος εκνευρίστηκε, αλλά και η Στάη  μίλησε σχετικά απότομα

«Μη μας μαλώσετε, όμως, κιόλας κύριε Βελόπουλε, γιατί ξεκινήσατε λίγο άγρια», του είπε η Έλλη Στάη.

«Δεν θα μου κάνετε υποδείξεις πώς θα μιλάω κυρία Στάη», αποκρίθηκε ο πολιτικός.

«Εσείς δεν θα κάνετε υποδείξεις στο τι θα κάνω εγώ. Εσείς το ξεκινήσατε», απάντησε η δημοσιογράφος.

«Θα μου μιλάτε καλύτερα κυρία Στάη», ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Έλλη Στάη να του απαντά «σας μιλάω μια χαρά».

Στην επόμενη ερώτηση για δικό του παλιότερο σχόλιο «τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν αντίθετο», ο Κυριάκος Βελόπουλος κατηγόρησε την Έλλη Στάη ότι κάνει προπαγάνδα με κομμένες φράσεις του.

«Υπάρχουν και λίγοτερο ναζιστικά;»  ρώτησε η δημοσιογράφος.

«Τις τρολιές της ΝΔ όχι σε μένα» απάντησε ο Κυριάκος Βελόπουλος.

«Μάλλον δεν σας αξίζει να μας μιλάτε», απάντησε η δημοσιογράφος και ο πολιτικός έβγαλε το μικρόφωνο από το σακάκι του και αποχώρησε εκνευρισμένος.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here