Κάτοικοι της Μόριας πυροβόλησαν στα πόδια μετανάστες για ζωοκλοπή

Δύο κάτοικοι της Μόριας αντέδρασαν με παντελώς απαράδεκτο τρόπο, όταν αντιλήφθηκαν πως μετανάστες έκλεψαν πρόβατά τους. Σύμφωνα με το LesvosPost, μόλις αντιλήφθηκαν την κλοπή, πήραν τις καραμπίνες και άρχισαν να πυροβολούν τους μετανάστες στα πόδια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν  με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οι μετανάστες διακομίστηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης σε στάνη με ζώα λίγο έξω από τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας στη Λέσβο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα εναντίον δυο μεταναστών που είχαν πάει στη στάνη του για να κλέψουν πρόβατα, προκειμένου να τα σφάξουν και να τα καταναλώσουν.

Ας σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για ζωοκλοπές και σφαγές ζώων από μετανάστες. Επίσης έχουν γίνει συλλήψεις από αστυνομικούς για τον ίδιο λόγο.

Αν και έγιναν παλαιότερα συλλήψεις,  για σφαγή προβάτων που είχαν κλαπεί από περιφραγμένα αγροκτήματα,  το φαινόμενο δεν έχει σταματήσει.

Σε βάρος μεταναστών έχει ασκηθεί στο παρελθόν  δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για ζωοκλοπή και ζωοκτονία αλλά μέχρι να οριστεί η δικάσιμος η δράση τους δεν σταματά.

Η χθεσινή μέρα μάλλον ήταν η χειρότερη καθώς 18 ήταν τα κατακρεουργημένα ζώα  στην περιοχή της Μόριας.

Σχετική φωτογραφία και σχόλιο έχει αναρτηθεί στα social media από το Μάκη Παυλέλλη.

 

Πηγή: lesvosnews.net, lesvospost

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here