Κατήφορος Γεννηματά: Δύο όψεις της συντήρησης Τσίπρας, Μητσοτάκης

Νέες βολές τόσο κατά του Πρωθυπουργού όσο και του προέδρου της Ν.Δ. εξαπέλυσε από Αρτα και Αμφιλοχία, η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φ. Γεννηματά, λέγοντας πως «κάθε μέρα δυναμώνει το προοδευτικό ρεύμα απέναντι στις δύο όψεις της συντήρησης, τους εκφραστές της συντήρησης και του διχασμού και της πόλωσης που δεν είναι άλλοι από την παλιά δεξιά του κ. Μητσοτάκη και τη νέα δεξιά του κ. Τσίπρα».

Η κ. Γεννηματά αποδεικνύεται κάθε μάρα, ανίκανη να αντιληφθεί τις απαιτήσεις των καιρών και προτιμά να ταυτίζεται με τα συμφέροντα της ολιγαρχίας και της ακροδεξιάς του κ. Μητσοτάκη.

«Η  στάση τους τα τελευταία δέκα χρόνια καθυστέρησε και ακρίβυνε την προσπάθεια εξόδου από την κρίση, οι θυσίες όμως του ελληνικού λαού μπορούν να πιάσουν τόπο» υπογράμμισε, προσθέτοντας πως «έχει έρθει η ώρα να τελειώσουμε με την υπερφορολόγηση, με τη διαρκή λιτότητα, με τη φτωχοποίηση, με τη μιζέρια, πρέπει να κρατήσουμε τα παιδιά μας στο τόπο μας».

«Εμείς θέλουμε, ξέρουμε και μπορούμε να δώσουμε αυτή τη μάχη αποτελεσματικά. Και ξέρουν οι Έλληνες πολίτες ότι εμάς μπορούν να μας εμπιστευθούν. Δεν θα διαψεύσουμε την ελπίδα τους όπως έκανε ο κ. Τσίπρας» συμπλήρωσε για να καταλήξει: «Το δίλημμα των εκλογών που έρχονται δεν είναι άλλο παρά ένα. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here