Καθηγητής βιντεοσκοπούσε τις μαθήτριές του στην τουαλέτα

Καθηγητής χημείας στη Δυτική Αττική κατηγορείται ότι είχε παγιδεύσει το σπίτι του με κρυφές κάμερες προκειμένου να βιντεοσκοπεί τις ανήλικες μαθήτριες στις οποίες έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στην τουαλέτα και στο χώρο διδασκαλίας.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ο κατηγορούμενος προκειμένου να κάνει τις μαθήτριες να πάνε στην τουαλέτα, έριχνε στο καφέ και το νερό που κερνούσε τις μαθήτριες διουρητικά φάρμακα.

Από την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκαν περίπου 150 βίντεο με ιδιωτικές στιγμές κοριτσιών στην τουαλέτα, τα οποία ο δράστης βιντεοσκοπούσε από το 2012.

Η δικογραφία εις βάρος του καθηγητή αναμένεται να διαβιβαστεί σήμερα στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ αναμένεται έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Η δράση του καθηγητή έγινε γνωστή όταν έπεσε στην αντίληψη μίας μαθήτριας μία μικροκάμερα που βρισκόταν κάτω από το γραφείο όπου έκανε μάθημα. Μάλιστα ο καθηγητής το κατάλαβε και έσπευσε να καλύψει τα ίχνη του. Μόλις η μαθήτρια έφυγε από το σπίτι του καθηγητή ενημέρωσε τους γονείς της και εκείνοι την Αστυνομία. Ωστόσο ο καθηγητής, ο οποίος διδάσκει και σε δημόσιο Λύκειο, φρόντισε να καθαρίσει το σπίτι του, αλλά η επιλογή του να πετάξει τα πειστήρια σε κοντινό κάδο απορριμάτων, οδήγησε στη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στα σκουπίδια τρεις μικροκάμερες και μία κρυφή κάμερα που είναι γνωστή ως «κρεμάστρα ρούχων» λόγω του ότι μοιάζει με κρεμάστρα για να μη γίνεται αντιληπτή. Μάλιστα βρέθηκε και μία καρτέλα με διουρητικά χάπια.

 

Print Friendly, PDF & Email

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here