Καθαρές κουβέντες και δύο ντιμπέιτ, το ένα με Τσίπρα, ζητεί ο Μεϊμαράκης

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ)

Aνοιχτό διάλογο, καθαρές κουβέντες και δύο τουλάχιστον ντιμπέιτ, εκ των οποίων το ένα μεταξύ του ιδίου και του κ. Τσίπρα και το άλλο μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, ζητεί  κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,  ο πρόεδρος της Ν.Δ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

«Προκαταβολικά δηλώνω ότι δέχομαι όποιους όρους και όποιες προϋποθέσεις θέσει. Φτάνει να γίνει αυτός ο διάλογος. Γιατί οι πολίτες πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να κρίνουν και να συγκρίνουν», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, πως η Ελλάδα βρίσκεται σ΄ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και πως το επόμενο διάστημα θα κριθεί αν η Πατρίδα μας θα διασφαλίσει οριστικά την ευρωπαϊκή της προοπτική και ένα καλύτερο μέλλον ή αν θα οδηγηθεί στην αστάθεια και την αβεβαιότητα.

Σύμφωνα με τον κ. Μεϊμαράκη, το νέο ξεκίνημα της χώρας θα στηριχθεί σε τρεις άξονες: Πρώτον, στη διασφάλιση κλίματος πολιτικής σταθερότητας για τα επόμενα κρίσιμα χρόνια. Δεύτερον, στις συναινέσεις και συνεργασίες όλων των υγιών πολιτικών δυνάμεων της χώρας. Είναι αναγκαία προϋπόθεση για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τα σημερινά προβλήματα. Τρίτον, στην εφαρμογή ενός Νέου Εθνικού Προγράμματος μεγάλων αλλαγών, πέρα και πάνω από το μνημόνιο, για να επιστρέψει η πατρίδα μας στον δρόμο της ανάπτυξης και της κοινωνικής συνοχής.

«Για να πετύχουμε απαιτείται μεγάλη εθνική προσπάθεια. Με επιστράτευση κάθε ικανού και άξιου. Με σκληρή και συλλογική δουλειά από όλους τους Έλληνες. Κανένας δεν περισσεύει. Μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να πετύχει πολλά. Όλοι μαζί, όμως, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα», τόνισε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές οφείλουμε όλοι να αποφύγουμε κάθε προσπάθεια πόλωσης και διχασμού. Κυρίως, κάθε προσπάθεια παραπληροφόρησης και εξαπάτησης των Ελλήνων», πρόσθεσε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here