Κατερίνα Λέχου καταγγέλει τον Γ. Κιμούλη για λεκτική βία: Επινα, έπαιρνα λεξοτανίλ

Kαι το όνομα της Κατερίνας Λέχου προστίθεται στον κατάλογο των ηθοποιών που έχουν καταγγείλει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και ψυχολογική βία. 

Η Κατερίνα Λέχου, η οποία το 2004 συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Όλα σε μια νύχτα» , μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον Ant1 δήλωσε:

«Τη σεζόν 2003-2004 βίωσα -αυτό το καθιστά και πολύ δύσκολο, παραμένεις επτά μήνες στη συνεργασία- επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη. Ήταν σε τέτοιο βαθμό αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά επί σκηνής -είχα και προσωπική σχέση αλλά αυτό είναι δική μου ευθύνη- που δεν ήξερα αν μπορώ κάθε φορά να το αντιμετωπίσω. Η λεκτική βία δεν είναι απτή σαν τη σεξουαλική αλλά είναι σαν άγριο θηρίο, δεν ξέρει πότε θα επιτεθεί. Το θύμα είσαι σε άμυνα και εγρήγορση, είναι ένας τρομερός ιστός αράχνης που απλώνεται και δεν το καταλαβαίνεις. Ξυπνάει μέσα σου ο φόβος.

«Μου κόστισε όλο αυτό προσωπικά, αλλά αυτό το κομμάτι δεν θέλω να το θίξω. Δεν αφορά τον κόσμο εγώ τι πλήρωσα για να σταθώ ξανά στα πόδια μου. Είναι άλλο πράγμα η σύγκρουση και η πειθαρχία και όλο πράγμα ένα καθεστώς που είναι διαρκείας» ανέφερε η ίδια και συνέχισε:

Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα λεξοτανίλ, εννοείται ότι έβγαλα δερματικά. Ήμουν 34 χρονών, ήμουν πολύ δημοφιλής, είχα πάρει τα πάνω μου. Δεν συνεργάστηκα ξανά ποτέ. Μια φορά μου έγινε πρόταση και είπα όχι».

Όσον αφορά το γεγονός αν γνώριζε από πριν για παρόμοια περιστατικά δήλωσε:

«Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές της δουλειάς. Οφείλουμε να βάλουμε το λιθαράκι μας για να καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτεψα τον εαυτό μου γιατί δεν ήξερα, γιατί δεν αντέδρασα. Η αρχή έγινε από την αξιοθαύμαστη γυναίκα, τη Σοφία Μπεκατώρου»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here