Κατάπτυστη ανάρτηση στελέχους της ΝΔ Ρόδου για την φοιτήτρια

Μία κατάπτυστη ανάρτηση, την οποία όμως μετά την κατακραυγή έσπευσε να εξαφανίσει διαγράφοντας όλο το προφίλ του από το facebook, έκανε το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στη Ρόδο Π. Ε.

Στην ανάρτησή του, που κατέβηκε, το συγκεκριμένο στέλεχος της ΝΔ, προσπαθεί να ενοχοποιήσει το θύμα, αναφέροντας ότι «εκδιδόταν με λαθρομετανάστες», λες και αν ήταν αλήθεια, έχει καμία σημασία αυτό ή θα μπορούσε να δικαιολογήσει την άγρια δολοφονία της.

Ο ίδιος είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, στενός φίλος του Περιφεριάρχη του νησιού, ο οποίος φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον έναν εκ των κατηγορουμένων.

 

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Τελικά τα σχόλια για τη φοιτήτρια από αυτούς που τη γνωρίζουν λένε ακριβώς το αντίθετα από αυτά που λένε οι γονείς της. Ακούγεται ότι εκδιδόταν και μάλιστα και με λαθρομετανάστες. Δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο… που κάποιοι πέφτουν τόσο χαμηλά. Κρίμα για την κατάληξη της… Να διευκρινίσω ότι λυπάμαι πολύ για την κατάληξη, δεν αξίζει σε κανέναν τέτοιο τέλος και λυπάμαι να ακούω για τέτοια πράγματα το όμορφο νησί μας το οποίο είναι φιλήσυχο. Έχει πάρει λάθος δρόμο η κοινωνία μας. Πολύ λάθος»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here