Καταγγελία για επίθεση 20 χρυσαυγιτών στο Μενίδι

Φασιστική επίθεση δέχτηκαν, χθες Παρασκευή, μέλη του ΣΕΚ (Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος) από ομάδα 20 φασιστών τραμπούκων της Χρυσής Αυγής την ώρα που έκαναν εξόρμηση με την εφημερίδα εργατική αλληλεγγύη στο Μενίδι, σύμφωνα με καταγγελία της ΚΕΕΡΦΑ.

Οπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «είναι η συνέχεια της προσπάθειας που κάνει η Χρυσή Αυγή να εμφανιστεί στην περιοχή με τάγματα εφόδου και να κυριαρχήσει στη γειτονιά. Πρώτα προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν την οργή για τον άδικο χαμό του μικρού Μάριου και να τη στρέψουν σε ρατσιστικό μίσος και ύστερα με μαχαίρωμα σε μετανάστη αγρεργάτη την προηγούμενη βδομάδα.

Δεν πρόκειται να τους περάσει! Οι κάτοικοι της περιοχής, φτωχοί εργάτες και εργάτριες, νεολαίοι και Ρομά, είναι στην μεγάλη πλειοψηφία τους αντιφασίστες και μπορούν να σταματήσουν την προσπάθεια των νεοναζί να κυριαρχήσουν με την τρομοκρατία. Όπως στον Ασπρόπυργο, που καταφέραμε να διαλύσουμε τις φασιστικές συμμορίες, έτσι και στο Μενίδι και παντού, η μαζική αντιφασιστική κινητοποιήση του κόσμου θα τους σβήσε».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here