Κατακυρώθηκαν (μάλλον) οι 3 από τις 4 άδειες -Σήμερα αναμένεται να γίνουν οι ανακοινώσεις

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(Γ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)

Σήμερα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Η διαδικασία συνεχίζεται με σασπένς, πολλές αερολογίες (αφού κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά συμβαίνει μέσα στη γενική γραμματεία) και έντονη πολεμική «εκτός» της διαδικασίας -με εξώδικα που θεαματικά θυροκολλήθηκαν ενώ δεν επηρεάζουν την διαδικασία, με drones που προσπάθησαν να υφαρπάξουν εικόνες και ήχους από το εσωτερικό του κτιρίου (και που αν το πετύχαιναν θα καθιστούσαν διαβλητό το διαγωνισμό)  και φυσικά με όλα τα κανάλια να πολεμούν την διαδικασία με σποτάκια και με μακροσκελή αφιερώματα στα δελτία ειδήσεών τους.

Σήμερα  οι διεκδικητές των καναλιών συμπλήρωσαν πλέον δύο ημέρες στην «απομόνωση» της Γενικής Γραμματείας και παρά τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, δεν υπάρχει καμία επίσημη (ή έστω ανεπίσημη) επιβεβαίωση για το που έχουν πάει οι πρώτες δύο άδειες. Δεν είναι καν βέβαιο αν έχει προχωρήσει η διαδικασία στην τρίτη άδεια και στην τέταρτη.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα επανελεγχθούν τα «πόθεν έσχες» των νέων ιδιοκτητών νόμιμων αδειών εκπομπής πανελλαδικής εμβέλειας και σε 90 μέρες θα εκπέμπουν κανονικά -όσοι δεν έχουν άδεια, όπως ανακοινώθηκε, δεν θα μπορούν να εκπέμπουν πλέον  σήμα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here