Καταγγελίες Μητρόπουλου για «συντροφικά μαχαιρώματα»

ΦΩΤΟ: ΙΝ ΤΙΜΕ(Κ. ΜΠΑΛΤΑΣ)

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από το αίτημα του οικονομικού εισαγγελέα να αρθεί η βουλευτική ασυλία του λόγω φορολογικής παράβασης, κατήγγειλε από το βήμα της πανελλαδικής Συνδιάσκεψης ο Αλ. Μητρόπυολο, προκαλώντας πολλά ερωτηματικά για την στάση του.

Οπως ισχυρίσθηκε την περασμένη Τρίτη, ο αρμόδιος υπουργός για την καταπολέμηση της διαφθοράς Παναγιώτης Νικολούδης του είχε αποκαλύψει πως στέλεχος της κυβέρνησης έδωσε εντολή στον εισαγγελέα να στείλει φάκελο στη Βουλή για άρση ασυλίας.

Ο κ. Μητρόπουλος που θα δώσει τη Δευτέρα συνέντευξη Τύπου για το θέμα, παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με την ιδιότητά της ως δικηγόρου, προχώρησε και σε άλλες αποκαλύψεις:

«Μαθαίνω πως κάποια κανάλια, επειδή ποντάρουν στο να μπει ο Σπίρτζης επικεφαλής στην Περιφέρεια Αττικής, πάνω από τον ηρωικό Πάντζα και τον Αθανασίου, πάνω από όλους μας, άρχισε ένας πόλεμος σπίλωσης για μένα άνευ προηγουμένου. Τα έχω αποκαλύψει στον πρόεδρο. Ο σύντροφος Φλαμπουράρης τα ξέρει από την Πέμπτη. Στο θέμα σπίλωσης μου, δεν υπάρχει φορολογική εκκρεμότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το Mega, όλες οι μέχρι τώρα πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν θα συμπεριληφθεί τελικά ο κ. Μητρόπουλος στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here