Καταγγελία για πισώπλατη επίθεση αστυνομικού κατά διαδηλωτή που έπαθε διάσειση (βίντεο)

Στο νοσοκομείο με διάσειση κατέληξε διαδηλωτής, ο οποίος κατήγγειλε πως δέχτηκε απρόκλητη επίθεση πισώπλατα από άνδρα της ομάδας «Δράση» την περασμένη Πέμπτη στην Αθήνα, την ώρα που τελείωνε η μαζική πορεία κατά του νομοσχεδίου για τον περιορισμό των κινητοποιήσεων.

Σε χθεσινή ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε πως το περιστατικό αστυνομικής βαρβαρότητας σε βάρος του συνέβη στην οδό Πανεπιστημίου, στο ύψος της Κοραή, καθώς παρακολουθούσε την προσαγωγή ενός ανθρώπου που, όπως σημειώνει, τυχαία είχαν περισυλλέξει αδίκως μέσα από το πλήθος.

«Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα. Είσαι ξαφνικά στόχος! Πλέον βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλέον το ξύλο θα είναι νόμιμο» τόνισε.

«Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου» έγραψε ο ίδιος και απευθύνει έκκληση για μαρτυρίες και οπτικοακουστικό υλικό, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Θυμίζουμε ότι από τύχη δεν υπήρξαν θύματα κατά την δολοφονική επίθεση της ΕΛ.ΑΣ. στην αντικυβερνητική διαδήλωση της Πέμπτης με τη συμμετοχή περισσότερων από 10.000 πολιτών, καθώς δεκάδες δίκυκλα της «Δράση» έπεσαν με φόρα πάνω στους συγκεντρωμένους, πολλοί εκ των οποίων έντρομοι έτρεχαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις προσπαθώντας να αποφύγουν τους αστυνομικούς.

Από Εφημερίδα των Συντακτών

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here