Καταγγελία για εγκληματική επίθεση στον Σύνδεσμο Φιλάθλων του Εθνικού

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων του Εθνικού «Πινέζες Θύρα 14» καταγγέλλει σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια από αγνώστους που επιτέθηκαν με μαχαίρια, λοστούς, καδρόνια ενώ μαχαίρωσαν φίλαθλο της ομάδας.

Η επίθεση έγινε, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, χθες βράδυ, την ώρα που φίλοι του Εθνικού, παρουσία παικτών από όλα τα αθλήματα και μελών των οικογενειών τους, συμμετείχαν σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας.

Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση

Πρόκειται για μια σχεδιασμένη εγκληματική ενέργεια που θα μπορούσε να στοιχίσει ζωές. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. καταδικάζει την βάναυση αυτή στοχευμένη επίθεση και κρούει τον κώδωνα προς την Αστυνομία και το κράτος προκειμένου να λάβουν μέτρα.

Προφανώς κάποιοι δεν επιθυμούν την δυναμική επιστροφή του Εθνικού που συντελείται σε κάθε επίπεδο και δείχνουν με κάθε τρόπο την δυσαρέσκεια τους. Βρισκόμαστε δίπλα στους φίλους του Εθνικού και δηλώνουμε πως δεν μας πτοούν οι άνανδρες εγκληματικές τακτικές τους από όπου κι αν πηγάζουν. Αυτό μας πεισμώνει πιο πολύ.

Αναμένουμε από το κράτος να ξυπνήσει επιτέλους, να αφουγκραστεί το επικίνδυνο της κατάστασης και να λάβει μέτρα πριν θρηνήσουμε κι άλλον νεκρό.

Απόψε παραλίγο να γραφτεί και άλλη μελανή σελίδα στην ιστορία του Εθνικού.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ λάβετε μέτρα και προστατεύστε τον κόσμο, τον αθλητισμό, την κοινωνία μας. Βρίσκεστε προ των ευθυνών σας…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here