Καταγγελία δημάρχου Ραφήνας: «Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο για την εκκένωση»

Σε μία καταγγελία κατά Περιφερειακής συμβούλου, σχετικά με την ευθύνη εκκένωσης των περιοχών που επλήγησαν την περασμένη Δευτέρα από την πυρκαγιά, προχώρησε ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς.

Όπως είπε ο κ. Μπουρνούς στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Περιφερειακή σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, πλαστογράφησε έγγραφο, έτσι ώστε να του επιρριφθούν ευθύνες για τη μη εκκένωση της περιοχής, κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Περιφερειακή σύμβουλος λέει ότι συγκλήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή αστυνομικών, πυροσβεστών, και στελεχών της περιφέρειας, στην οποία συμμετείχε και ο ίδιος και ο δήμαρχος Διονύσου, ενώ εν συνεχεία συντάχθηκε έγγραφο όπου αναφέρεται ότι του δόθηκε προφορική εντολή εκκένωσης.

«Το έγγραφο αυτό είναι πλαστό», υποστηρίζει ο κ. Μπουρνούς, καθώς ούτε ο ίδιος ποτέ συμμετείχε σε τέτοια σύσκεψη, ούτε και του δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης, όπως λέει.

«Εγώ δεν έχω λάβει ούτε μέσω ασυρμάτου, ούτε μέσω τηλεφώνου, ούτε μέσω sms κανένα σήμα για εκκένωση», λέει χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι «δεν πλησίασε καν» τους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ομως στο όλο ζήτημα υπάρχουν και άλλες απόψεις που τον διαψεύδουν, οπως ο δήμαρχος Διονύσου που δήλωσε ότι έλαβε SMS  για τη σύσκεψη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here