Καταγγελία δικηγόρου για «κορωνοδείπνο» γαλάζιων στελεχών σε ταβέρνα της Παιανίας

Σε καταγγελία ότι ο δήμαρχος Παιανίας δσυναντήθηκε με αντιδημάρχους και ένα βουλευτή της ΝΔ σε ταβέρνα της περιοχής παρά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και το lockdown αλλά και το λουκέτο στην εστίαση προχώρησε ο δικηγόρος Ισίδωρος Σιδέρης.

Οπως σημειώνει είχαν κρύψει τα αυτοκίνητά τους για να μην αποκαλυφθούν.

Ο Ισίδωρος Σιδέρης ζητά την παραίτησή τους τονίζοντας πως αν παραμείνουν θα πρόκειται για ανέκδοτο.

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει στην ανάρτηση στο Facebook:

Η ανάρτηση

Ανευθυνότητα ή Ανοησία ?
Ο δήμαρχος Παιανίας Ισίδωρος Μάδης χθές (2-2-2021) το βράδυ παρέθεσε δείπνο στην ταβέρνα «Ελαιώνας» στην Παιανία. Στο δείπνο μετείχαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής Αττικής Βασίλης Οικονόμου, και οι αντιδήμαρχοι Γεώργιος Δάβαρης και Ιωάννης Σαμωνάς, αγνοώντας την απαγόρευση της λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης, την απαγόρευση των συγκεντρώσεων αλλά και όλα τα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του COVID-19 .
Μάλιστα όλοι οι συνδαιτυμόνες είχαν φροντίσει να κρύψουν τα οχήματα τους, ώστε να μην είναι ορατά από τον κεντρικό δρόμο στον οποίο βρίσκεται η συγκεκριμένη ταβέρνα.
Με την συμπεριφορά τους αυτή, φανέρωσαν την ανικανότητά τους να τηρήσουν ακόμη και τα στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
Και όταν η δημοτική αρχή είτε λόγω ανευθυνότητας είτε λόγω απύθμενης ανοησίας, αδυνατεί να τηρήσει τα απλά στοιχειώδη μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας, τότε κάθε άλλη απαίτηση νομιμότητας και χρηστής διοίκησης μοιάζει ανέφικτη.
Θεωρούμε ότι εάν έχει απομείνει ελάχιστο φιλότιμο τόσο ο δήμαρχος, όσο και οι αντιδήμαρχοι, που μετείχαν στο δείπνο, οφείλουν άμεσα να παραιτηθούν αφού απέδειξαν με την συμπεριφορά τους ότι είναι παντελώς ανίκανοι να εφαρμόσουν ακόμη τα απλά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας. Η ενδεχομένη παραμονή στις θέσεις τους μετά το χθεσινό δείπνο, θα αποτελεί το πλέον σύντομο ανέκδοτο
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here