Ανοιχτή Πόλη: Καμπάνια υπέρ του «ναι» στους ιστότοπους του Δήμου Αθηναίων

 

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ (ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)

Για κατάχρηση των διαδικτυακών ιστοτόπων καθώς και των social media του Δήμου Αθηναίων, προκειμένου να προβάλει τις προσωπικές του πολιτικές απόψεις, εγκαλεί τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη, η Ανοιχτή Πόλη. Για του λόγου το αληθές παραθέτει τους σχετικούς ιστότοπους και απαιτεί την άμεση διακοπή των δημοσιεύσεων. 

Η καταγγελία της Ανοιχτής Πόλης:

Χωρίς ιδιαίτερη έκπληξη, η αλήθεια είναι, διαπιστώσαμε την  κατάχρηση των διαδικτυακών ιστοτόπων καθώς και των social media του Δήμου Αθηναίων, για την προβολή των προσωπικών πολιτικών απόψεων και φιλοδοξιών του κ. Καμίνη.

Σε μια ιστορική συγκυρία όπου το δημοψήφισμα αποτελεί το επίδικο, και οι πολίτες καλούνται να αποφασίσουν για το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους,  απαιτούμε από το Δήμο Αθηναίων να τηρήσει τη θεσμική ουδετερότητα και αντικειμενικότητά του, και τον κ. Καμίνη να αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Η κινδυνολογία, η καλλιέργεια φόβου και πανικού, η προτροπή σε θετική ψήφο, και μάλιστα από χρηματοδοτούμενα από τους Αθηναίους πολίτες μέσα, είναι απαράδεκτη τακτική, και απαιτούμε την άμεση διακοπή των εν λόγω δημοσιεύσεων.

Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε κάποιες από αυτές τις δημοτικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

https://www.facebook.com/pages/Europe-Direct-%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%91%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CE%AF%CF%89%CE%BD/369019723231524

http://www.cityofathens.gr/node/26696

https://www.facebook.com/CityofAthensOfficial?fref=ts

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here