Συγκέντρωση κατά Μπουτάρη για τις δηλώσεις του περί μετονομασίας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα πολίτες της Θεσσαλονίκης, ύστερα από σχετικό κάλεσμα μέσω των social media, έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο για τις δηλώσεις Μπουτάρη

Ο ίδιος προσπάθησε να ανασκευάσει λέγοντας οτι οι δηλώσεις του παρερμηνευθηκαν, εντουτοις όταν του πήραν τηλεφωνικη συνέντευξη για το ίδιο  θέμα, είχε πει ότι θα μπορουσε να μετονομαστεί το αεροδρόμιο σε Νικος Γκάλης. Για τη δεύτερη δηλωσή του δεν ειπε ότι παρερμηνεύθηκε, αλλα ότι το τηλεφώνημα των δημοσιογράφων τον ξύπνησε και καθώς ηταν ακόμα μισοκοιμισμένος, είπε τη φράση για τον Γκάλη.

H συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη για σήμερα στις 12:00 έξω από το δημαρχείο της Θεσσαλονίκης.

Στο κάλεσμα τους οι διοργανωτές αναφέρουν: «Πρόσκληση-Διαμαρτυρία πολιτών Θεσσαλονίκης για τις απαράδεκτες δηλώσεις του δημάρχου. Θεωρούμε οτι οι δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης σχετικά με το Μακεδονικό καθώς και οι δηλώσεις του για την αλλαγή ονομάτων στα ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μας προσβάλουν κατάφωρα ως πολίτες. Θα επιδοθεί ψήφισμα-διαμαρτυρία, με κοινοποίηση στον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας».
Η Πατουλιδου για τον Μπουτάρη

«Ο κ Μπουτάρης έκανε πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει χρίσμα για την επομένη μέρα» είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Βούλα Πατουλίδου, με αφορμή τις δηλώσεις Μπουτάρη για τη μετονομασία του αεροδρομίου Μακεδονία. «Πρόκειται για ένα θέατρο παραλόγου του δήμαρχου Θεσσαλονίκης που ενέχει σκοπιμότητα. Με θλιβει ωστόσο η στάση ενός όχι ασήμαντου ανθρώπου, αλλά διαμορφωτή εξελίξεων»

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here