Καστοριά: Θρίλερ με δύο γυναίκες που πέθαναν αβοήθητες-Αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι είχαν κορωνοϊό-Μεγάλες οι ευθύνες κυβέρνησης-ΕΟΔΥ

Ενα  πρωτοφανές θρίλερ με τον θάνατο δύο γυναικών στην Καστοριά,  βρίσκεται σε εξέλιξη. καθώς πληροφορίες τις θέλουν να βρέθηκαν μετά θάνατον θετικές στον κορωνοϊό. Επίσημη ενημέρωση αναμένεται στις 18.00. Εάν οι πληροφορίες ισχύουν, θα πρόκειται για έγκλημα, καθώς οι γυναίκες αυτές πέθαναν κυριολεκτικά αβοήθητες από το κράτος, καθώς η στρατηγική του ΕΟΔΥ είναι να μην κάνουν το τέστ παρά μόνο όσοι έχουν εκδηλώσει σοβαρά προβλήματα. 

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την έκτακτη εκπομπή για τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό, αν επιβεβαιωθεί η πληροφορία, πρόκειται για 21 και όχι 19 νεκρούς από τον κορωνοϊό στη χώρα μας.

Όπως μετέδωσε το τοπικό site kozanimedia.gr και ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, η μία γυναίκα είναι 41 ετών και θεωρείται το νεαρότερο θύμα του κορωνοϊού στη χώρα μας. Η 41χρονη είναι μητέρα από την Κορέστεια Καστοριάς και είναι το τέταρτο θύμα του κορωνοϊού στην Καστοριά.

Πλέον, τόσο ο σύζυγος, όσο και τα παιδιά της έχουν τεθεί σε καραντίνα, ενώ να σημειωθεί πως ακόμη δεν έχει γίνει η κηδεία της.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here