Καρνάβαλος του εθνικολαϊκισμού ο Κυρ. Μητσοτάκης-Ευλογεί μαζί με Αδωνι, ακροδεξιούς αυτή την επικίνδυνη λαϊκιστική πατριδοκαπηλεία

Ο Κυρ. Μητσοτάκης επιδεικνύει μια πρωτοφανή ανεύθυνη πολιτική στάση σε κρίσιμα εθνικά θέματα. Η επιλογή του να υποκύψει στις σειρήνες του εθνικολαϊκισμού και να μην συνεισφέρει στη λύση του Σκοπιανού, επενδύοντας στα θολά νερά της ψευτοεθνικοφρσύνης του συλλαλητηρίου, αποτελεί όνειδος για τον ίδιο και την δήθεν σοβαρό φιλελεύθερο προφίλ του.

Συνθήματα όπως προδότες πολιτικοί, η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, αποδεικνύουν ότι τον τόνο του συλλαλητηρίου δίνουν τα ακραία, γραφικά και επικίνδυνα στοιχεία του ακροδεξιού χώρου.

Και η αποδοχή τους από την ηγεσία της ΝΔ, τον Αδωνι και την ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ, μετατρέπει τον αρχηγό μιας μεγάλης παράταξης σε καρνάβαλο του εθνικολαϊκισμού!

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν έχει καμία δικαιολογία. Επαιξε συνειδητά το παιγνίδι της μικροπολιτικής εκμετάλλευσης του Σκοπιανού και θα πληρώσει το τίμημα.

Η απόπειρα του να μετατρέψει τη ΝΔ σε άθυρμα λαικιστών, ακροδεξιών και γραφικών θα έχει σοβαρό πολιτικό κόστος για εκείνον. Η επιλογή του, δεν μεγαλώνει το κόμμα του. Το αντίθετο, το μικραίνει και το συρρικνώνει ιδεολογικά και πολιτικά.

Ο λογαριασμός για εκείνον προσωπικά, δεν θα αργήσει να έρθει..

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here