Καρκίνος μετά το έμφραγμα για την οικογένεια Κασίγιας

Μετά την περιπέτεια της υγείας του Ίκερ Κασίγιας, που έπαθε έμφραγμα σε ηλικία 37 ετών, ανακοινώθηκε ότι η οικογένειά του αντιμετωπίζει άλλο ένα οξύ πρόβλημα υγείας.

Η σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα, η μόλις 34χρονη αθλητικογράφος Σάρα Καρμπονέρο, ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρό πρόβλημα υγείας και πιο συγκεκριμένα, ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο του τραχήλου της μήτρας. Μάλιστα, υποβλήθηκε άμεσα σε αφαίρεση του όγκου και πλέον θα ξεκινήσει τις ειδικές θεραπείες ώστε να μπορέσει να το ξεπεράσει.

«Μόλις συνήλθαμε από το σοκ, η ζωή μας εξέπληξε ξανά. Πριν από κάποιες μέρες έκανα ένα καθιερωμένο τσεκ απ και διαγνώστηκα με καρκίνο. Έχω την στήριξη της οικογένειας μου και είμαι αισιόδοξη πως όλα θα πάνε καλά. Θέλω να ζητήσω από τους δημοσιογράφους τον σεβασμό και την κατανόηση, με την οποία πάντα μου συμπεριφέρεστε, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για μένα και την οικογένεια μου » έγραψε η Ισπανίδα δημοσιογράφος που συγκλονίζει με την αποκάλυψη της σχετικά με την υγεία της.

Όλα αυτά μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη ο σύζυγος της, που δείχνει να ξεπερνάει το πρόβλημα του.

Το ζευγάρι συνδέεται από το 2009. Πριν απο 5 χρόνια απέκτησαν μαζί τον γιο τους Μαρτίν και το 2016 παντρεύτηκαν, Τότε απέκτησαν και τον δεύτερο γιο τους Λούκας.

Εικάζεται ότι μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας που πρόωρα ταλαιπώρησε τον Ίκερ Κασίγιας, το ζευγάρι κλονίστηκε με τις δυσάρεστες εκπλήξεις της ζωής και η πανέμορφη αθλητικογράφος αποφάσισε να κάνει κι εκείνη ένα γενικό τσεκ απ υγείας, δεδομένου ότι είχαν αποκτήσει και δυο παιδάκια που εξαρτουνταν από αυτους. Δυστυχώς το τσεκ απ έδειξε ότι η μοιρα δε έκανε καμια οικονομία για την οικογένειά τους και ότι η Σαρα Καρμπονέρο αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό ογκολογικό πρόβλημα. Αυτό εξελίχθηκε μάλλον ραγδαία, αφου πριν απο μόλις δυο χρόνια ο έλεγχος δεν είχε δείξει απολύτως κανένα πρόβλημα στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της -στον τράχηλο. Τώρα το ζευγάρι ελπίζει ότι θα σταθεί τυχερό μέσα στην ατυχία του, με την έννοια ότι ίσως η κακοήθεια διαπιστώθηκε έγκαιρα και θα μπορέσει να καταπολεμηθεί και ότι το έμφραγμα του Κασίγιας θα τον αναγκάσει σε μια πιο ήπια ζωή που θα διασφαλίσει στα παιδιά τους γονείς για πολλά χρόνια… Τις ευχές μας και στους δυό….

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here