«Καρφιά» Ντουρμάζ για Μάρκο Σίλβα, «Να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του Μάρκο Σίλβα να τον αφήσει εκτός λίστας για τους αγώνες των ομίλων του Champions League. Ο Σουηδός πλάγιος επιθετικός μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του είπε ότι είναι δυσαρεστημένος από αυτή την εξέλιξη και υποστήριξε πως υπήρχε ενδιαφέρον για τη μεταγραφή του από ομάδες του εξωτερικού.

«Ο καθένας θα ήταν νευριασμένος στη θέση μου», δήλωσε ο Ντουρμάζ και πρόσθεσε: «Δεν ήξερα τίποτα. Είναι από τις άτυχες στιγμές του ποδοσφαίρου. Όλα πήγαιναν καλά μέχρι που κλήθηκα στην εθνική. Όλα έδειχναν καλά και είχα επικοινωνία με τον προπονητή. Τώρα όμως πρέπει να κάτσουμε σε ένα τραπέζι να μιλήσουμε».

Ξέρεις τι συνέβη;

«Δεν θέλω να πω τίποτα τώρα. Όλα είναι ρευστά και το να μιλήσουμε μέσω τηλεφώνου δεν είναι σωστό. Θέλω να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να τα πούμε πρόσωπο με πρόσωπο».

Είχες την ευκαιρία να φύγεις, αλλά έμεινες.

«Ναι, υπήρχε ενδιαφέρον από πολλές ομάδες, όμως έμεινα εδώ. Αγωνιζόμουν κανονικά και ξεκίνησα στα ματς πρωταθλήματος. Είναι περίεργο όλο αυτό που συνέβη. Πολλές ομάδες με ζήτησαν, αλλά ο προπονητής μου είπε πως με υπολογίζει. Τώρα όλο αυτό μοιάζει περίεργο».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here