Καρδίτσα: Η αστυνομία έδιωξε κακήν κακώς οργισμένους πολίτες που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Μητσοτάκη (βίντεο)-ΣΥΡΙΖΑ: Το αφήγημα του Μεσσία πνίγηκε στις λάσπες

Aφού πρώτα εγκατέλειψαν τους κατοίκους της Καρδίτσας, τώρα τους λοιδορούν. Ο λόγος για τη ΝΔ η οποία χλευάζει τους απελπισμένους κατοίκους της Καρδίτσας οι οποίοι ήθελαν να διαμαρτυρηθούν στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τα μέτρα – «ασπιρίνες» της κυβέρνησής τους.

Στο δημαρχείο της Καρδίτσας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τη συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και φορείς της περιοχής, με τους κατοίκους να επιχειρούν να εισέλθουν ώστε αν διαμαρτυρηθούν για τις πολυήμερες καθυστερήσεις του κρατικού μηχανισμού στην αντιμετώπιση των ζημιών.

Ωστόσο βρήκαν μπροστά τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ανάμεσά τους άνδρες της ΟΠΚΕ, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.

Δείτε τα βίντεο:

Το κυβερνών κόμμα, σχολιάζοντας την αγανάκτηση των πολιτών, αναφέρει ότι δεν πρόκειται για… γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Συγκεκριμένα, η ΝΔ σημειώνει: «Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα».

ΥΓ. «Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

Άμεση ήταν η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάλεσε τη ΝΔ να μην κάνει χειρότερα τα πράγματα με αστείες ανακοινώσεις, καθώς η «εικονική πραγματικότητα έχει όρια».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «το επικοινωνιακό αφήγημα του Μεσσία πνίγηκε στις λάσπες της Καρδίτσας. Όσο κι αν η ΝΔπροσπαθεί να στήσει ένα ψεύτικο σκηνικό, η πραγματικότητα τη ξεπερνάει.

Δεν είναι όμως θέμα σκηνοθέτη, το σενάριο είναι που φταίει και δεν πείθει».

Η αξιωματική αντιπολίτευση υπογραμμίζει ότι «οι εκατοντάδες αυθόρμητοι πολίτες που αποδοκίμασαν σήμερα τον κ. Μητσοτάκη έξω από το Δημαρχείο, πιθανότατα στη πλειοψηφία τους να είχαν ψηφίσει Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές. Ο κ. Μητσοτάκης θα μπορούσε να είχε κάνει το πολύ απλό: την επόμενη ημέρα της ολοκληρωτικής καταστροφής να περπατούσε στην οδό Κουμουνδούρου της Καρδίτσας, όπως έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. εχθές, δίνοντας λίγη συμπαράσταση στους απελπισμένους καταστηματάρχες».

«Αντί αυτού επί πέντε ημέρες δεν πέρασε κανείς. Και τα μέτρα αποκατάστασης που εξήγγειλε είναι τελικά το λάδι στη φωτιά, αφού δε φτάνουν ούτε για ζήτω…

Ας μην τα κάνουν χειρότερα λοιπόν οι επιτελείς του Μαξίμου βγάζοντας αστείες ανακοινώσεις. Ας το καταλάβουν πως η εικονική πραγματικότητα έχει όρια» καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here