Καράογλου για Καμμένο: «Κάντε του αλκοτέστ»

Εντονες αντιδράσεις προκλήθηκαν σήμερα στη Βουλή από ενθεν και ενθεν τοποθετήσεις, ώσπου ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατιας, αντιδρώντας στις τοποθετησεις του Πάνο Καμμένου, έφτασε στο σημείο να πει για τον πρώην υπουργο Αμύνηας:

«Κάντε του αλκοτέστ»

Ο προεδρεύων ζήτησε η φράση να μη γραφεί στα πρακτικά

Προτου ο Πανος Καμμένος και οι ΑΝ.ΕΛ. αποχωρήσουν απο τη συζήτηση για την  ψήφο εμπιστοσύνης, και προτου πει το «αλκοτεστ» ο Θοδωρής Καράογλου (Θεσσαλονίκης), ο Καμμένος είχε λογομαχήσει και με τη βουλευτή της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη,

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. είπε και μια παροιμία (ατυχη βασικά, αλλά εννοώντας προφανώς ότι όσοι «απάτησαν» το κόμμα δεν συγχωρουνται)

«Για κάποιους απο εσάς, ισχύει αυτο που λενε σε καποια χωρια, οτι «Ο άντρας αν γεύεται τη γλύκα του κεράτου… , μέλι και γάλα γίνεται μετά για την κυρά του». Ε, λοιπον αυτό δεν ισχύει για εμάς. Εμείς αυτους που διαφωνούν, τους διαγράφουμε».

Η ένταση μεταφέρθηκε και ανάμεσα στον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Πάνο Καμμένο, καθώς ο τελευταίος άρχισε να φωνάζει «κάτσε κάτω» στους βουλευτές της ΝΔ, κατηγορώντας τον κ. Κακλαμάνη ότι δεν μπορεί να τον προφυλάξει επαρκώς. Ο πρόεδρος -εκείνη τη στιγμή- της Βουλής, προέβη σε έντονες συστάσεις προς τον Πάνο Καμμένο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ό,τι ισχύει για τους βουλευτές, ισχύει και για τους προέδρους των κομμάτων».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here