Καράμερος-Πατούλης: «Εισαι Φιλιππινέζα της Δούρου» – «Είσαι μπιζιμπόντης και όνειδος»

Χαρακτηρισμούς επιπέδου  αντάλλαξαν ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής Γιώργος Καραμέρος και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με αφορμή τα αντιπλημμυρικά έργα στο Μαρούσι και τα ταξίδια του τελευταίου στο εξωτερικό.

Η δήλωση του Γ. Καραμέρου είναι η εξής:

«Αποτελεί όνειδος για την αυτοδιοίκηση ο μπιζιμποντισμός και η αμετροέπεια του κ. Πατούλη. Οι δηλητηριώδεις ανακοινώσεις του είναι για να καλύπτουν την ολιγωρία του και την πραγματική του δράση. Ας συνεχίζει να βγάζει selfies στην Αυστραλία πριν λίγες μέρες και στη Σαγκάη σήμερα, όπου κάνει διακοπές με τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων, προωθώντας δήθεν τον ιατρικό τουρισμό. Και ενώ οι περισσότεροι τον βλέπουν να ποζάρει στο facebook, σε ένα διαρκές προσωπικό word party χειμώνα καλοκαίρι, οι πιο παρατηρητικοί ας ρίξουν μια ματιά στις αναρτήσεις της Διαύγειας του δήμου Αμαρουσίου αλλά και της ΚΕΔΕ για να δουν το λογαριασμό που πληρώνουν οι πολίτες»

 

Στην μακροσκελή  απάντησή του ο  Γ. Πατούλης αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Όσα αναφέρει ο  Γ. Καραμέρος αποδεικνύουν τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο διορισμένος από την κα Δούρου «φιλιππινέζος» της, εξαιτίας της αδυναμίας του να απαντήσει επί της ουσίας σε όσα του καταλογίζονται για ανυπαρξία έργου, όσον αφορά την αντιπλημμυρική προστασία του δήμου Αμαρουσίου. Η κα Δούρου μηνύει τον εαυτό της για την τραγωδία της Μάντρας και ο κ. Καραμέρος επιλέγει το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη. Ο  δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, συμμετέχει στη Σαγκάη, ως εκπρόσωπος της ελληνικής αυτοδιοίκησης, στις εργασίες της εκτελεστικής επιτροπής του Παγκόσμιου Συνεδρίου UCLG, στη σύνοδο κορυφής των τοπικών και περιφερειακών ηγετών. Δεν πρόκειται για ταξίδι αναψυχής, όπως ψευδώς αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραμέρος, αλλά για μια επίσημη και ουσιαστική εξωστρεφή δράση.  Όσο για το ταξίδι στην Αυστραλία  πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, για την προώθηση του ελληνικού ιατρικού τουρισμού. Η πρωτοβουλία αυτή δεν επιβαρύνει τους φορολογούμενους, αλλά τους ιδιώτες χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια. Δεν περιμένουμε βέβαια από έναν δοτό, κρατικοδίαιτο αντιπεριφερειάρχη να αντιληφθεί την αξία της προώθησης του ιατρικού τουρισμού, που αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας μας και η ανάπτυξή του μπορεί να συμβάλει στην αύξηση του ΑΕΠ και τη δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας. Καλούμε για μια ακόμη φορά τον κ. Καραμέρο να ασχοληθεί επιτέλους με τις αρμοδιότητές του, για να δικαιολογήσει το μισθό που παίρνει από τον κρατικό κορβανά κι ας βάλει για λίγο έστω στην άκρη τη φιλοδοξία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο Μαρούσι, γιατί στην πόλη αυτή αξίζει κάτι καλύτερο. Να πάψει να περιφέρεται και να φωτογραφίζεται με καναρινί γιλέκα σε ρέματα που καθαρίζουν άλλοι κι όχι ο ίδιος, καθώς και σε διαβάσεις που οι διαγραμμίσεις σβήνουν μετά από 3-4 μέρες. Και να απαντήσει πειστικά στη χθεσινή ανακοίνωση του δήμου Αμαρουσίου, στην οποία αναδεικνύεται η ασυνέπειά του όσον αφορά τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας της πόλης.»

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here