Καραμανλής από Μαλακάσα για το φιάσκο: Ζητούμε την κατανόηση των οδηγών

Την κατανόηση των οδηγών ζητά ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κων. Καραμανλής, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων της Νέας Οδού στις Αφίδνες και δήλωσε ότι η ασφάλεια είναι πάνω απ’ όλα.

«Μαζί με τον γενικό γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη, έχουμε συνεχή συνεργασία με τους υπεύθυνους της Νέας Οδού, τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας, κ. Αναστάσιο Βρούβα και τον αστυνομικό διευθυντή της Τροχαίας Αττικής, κ. Σπυρίδωνα Λάσκο, για την ταχύτερη δυνατή ομαλοποίηση της κυκλοφορίας» δήλωσε ο κ.Καραμανλής.

«Η κατάσταση είναι ακόμα πολύ δύσκολη, αλλά αυτή τη στιγμή ο δρόμος είναι ανοιχτός και στα δυο ρεύματα. Συνεννοήθηκα, με τη Νέα Οδό, η διέλευση από τα διόδια να είναι ελεύθερη, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ζητάμε την κατανόηση των οδηγών και οπωσδήποτε να μην ξεκινούν καν, χωρίς να έχουν τοποθετήσει αλυσίδες στα οχήματά τους, γιατί έτσι επιβαρύνουν την κατάσταση και θέτουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και τους άλλους. Η ασφάλεια πάνω απ’ όλα» υπογράμμισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Σε δήλωση του, ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Ραγκούσης, σχολιάζοντας το κλείσιμο της εθνικής οδού, αναφέρει «να ένας ακόμη ορισμός του επιτελικού κράτους που δήθεν ιδρύθηκε επί κ. Μητσοτάκη. Επιτελικό λοιπόν είναι το κράτος που κατά τη διάρκεια μιας χιονόπτωσης-εδώ και μέρες προβλεπόμενης από την ΕΜΥ- δεν μπορεί να κρατήσει ανοιχτή ούτε τη μεγαλύτερη εθνική οδό της χώρας, τη στιγμή μάλιστα που δεν υπήρξε σοβαρό τροχαίο συμβάν όπως άλλοτε. Καλή ξεκούραση κ. Μητσοτάκη. Καλές χειμερινές διακοπές» .

Η Ελληνική Λύση σε ανακοίνωσή της αναφέρει «η Νέα Δημοκρατία και ο μηχανισμός της δεν ήταν αυτή που έλεγε ότι είναι πανέτοιμη για τη «Ζηνοβία»; Το επιτελικό κράτος δε λειτούργησε; Μάλλον ήταν έτοιμοι για την «ουτοπία» τους και όχι για την «Ζηνοβία»! Μαζί με τον κύριο Μητσοτάκη, διακοπές κάνουν και όλοι οι Υπουργοί τελικά!».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here