Αρχική Pressroom Κοινωνία Καραλής: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για ρατσιστικές επιθέσεις!-Ο μαύρος και τα… βουντού

Καραλής: Συγκλονιστικές μαρτυρίες για ρατσιστικές επιθέσεις!-Ο μαύρος και τα… βουντού

Ο Ελληνας πρωταθλητής του άλματος επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής, που πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα στίβου Κ23, είναι πλέον στην Ελλάδα, όπου έχει μπροστά του άλλη μία δύσκολη αποστολή. Να εκδικασθούν οι σοβαρές καταγγελίες του για ρατσιστική συμπεριφορά του προπονητή Δημ. Κυτέα. 

Η εισήγηση της δικαστικής επιτροπής της ομοσπονδίας όσον αφορά την καταγγελία του Εμμανουήλ Καραλή εναντίον του Δημήτρη Κυτέα παίρνει το δρόμο προς το το ΔΣ του ΣΕΓΑΣ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ του “Sport24.gr”, υπάρχουν τέσσερις ένορκες καταθέσεις (μεταξύ των οποίων δύο αθλητριών και ενός αθλητή του στίβου), που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Εμμανουήλ Καραλή για τις ρατσιστικές επιθέσεις εις βάρος του από τον Δημήτρη Κυτέα!

Στις καταθέσεις αυτές, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τονίζεται ότι ο Δημήτρης Κυτέας αποκαλεί τον Εμμανουήλ Καραλή πάντα με τον χαρακτηρισμό «ο μαύρος», χωρίς ποτέ να λέει έστω τ’ όνομά του!

Επίσης, υπάρχουν άσχημοι χαρακτηρισμοί για τον πατέρα του και τη μητέρα του, ενώ γίνεται λόγος ακόμα για… βουντού, ώστε να κάνει κακό στους ανταγωνιστές του.

Οι μαρτυρίες αναφέρουν ακόμα πως ο συγκεκριμένος προπονητής έχει πει πως είναι προσβολή κάποιος να φωτογραφίζεται μαζί με τον Καραλή λόγω του χρώματός του και πως οι μαύροι από τη φύση τους είναι χαζοί!

Πλέον, αναμένεται η τελική εισήγηση προς το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, το οποίο θα πάρει και την απόφαση για το μέλλον του Δημήτρη Κυτέα.

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here