Καπραβέλος-Γιαννακός διαψεύδουν τον Αδ. Γεωργιάδη για το ποσοστό των εμβολιασθέντων υγειονομικών

Διαψεύδουν τον υπουργό Ανάπτυξης σχετικά με το νούμερο που έδωσε για το ποσοστό των εμβολιασθέντων υγειονομικών οι Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της Β’ ΜΕΘ Νοσοκομείου Παπανικολάου και Μιχάλης Γιαννάκος, πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η τηλεοπτική εμφάνιση (ANT1) του Άδωνι Γεωργιάδη την περασμένη Τετάρτη και η ευθεία επίθεση του στους υγειονομικούς επειδή «είναι προτελευταίοι στην Ευρώπη σε ποσοστό (62,5%) εμβολιασθέντων» δεν έμεινε αναπάντητη.

Ο Νίκος Καπραβέλος, επεσήμανε (OPEN) ότι δεν είναι σωστά τα στοιχεία που παρουσίασε ο υπουργός. Επεσήμανε ότι η συντριπτική πλειοψηφία γιατρών και νοσηλευτών είτε έχουν εμβολιαστεί είτε έχουν φυσική ανοσία γιατί ήταν μεγάλο το ποσοστό που νόσησε με κορονοϊό. Υπογράμμισε, δε, ότι ποσοστό ανεμβολίαστων εντοπίζεται στους διοικητικούς υπαλλήλους.

Ο Μιχάλης Γιαννάκος με τη σειρά του, εξήγησε (OPEN) ότι το ποσοστό των εργαζομένων στα νοσοκομεία που είτε έχει εμβολιαστεί είτε έχει φυσική ανοσία είτε δεν μπορεί με ιατρική οδηγία να εμβολιαστεί ξεπερνά το 80%.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι εκ του πονηρού γίνεται η κατασυκοφάντηση των υγειονομικών με στόχο να τους αποδοθεί ευθύνη για τη διασπορά στα νοσοκομεία τη στιγμή που δεν έχουν ληφθεί πρόσθετα μέτρα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here