Κανονικά ο τελικός του Κυπέλλου!

Παρά τις αντιδράσεις, τις ελλείψεις και τα εμπόδια που προέκυψαν τις προηγούμενες μέρες, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ θα διεξαχθεί κανονικά το βράδυ του Σαββάτου (06/05, 20:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

Η αρχική πρόθεση του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη ήταν να αναβάλει τον τελικό Κυπέλλου για λόγους νομιμότητας εξαιτίας του θέματος που προέκυψε με τα εισιτήρια, αλλά αυτό ξεπεράστηκε και οι αρμόδιοι φορείς έδωσαν τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις στη ΓΓΑ για ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πρέπει να τονιστεί ότι και οι δύο ομάδες άσκησαν τεράστια πίεση στην πλευρά του υφυπουργού, προκειμένου να διεξαχθεί κανονικά ο τελικός, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν ήθελαν να ακούσουν καν για ενδεχόμενο αναβολής.

Η ευρεία σύσκεψη λοιπόν που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (05/05) και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00, έβγαλε λευκό καπνό και ο τελικός θα διεξαχθεί κανονικά. Ταυτόχρονα, ο εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ενημέρωσε πως το γήπεδο εξασφάλισε και επίσημα την τυπική άδεια καταλληλότητας.

Σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με τα εισιτήρια, η λύση που προκρίθηκε είναι να υπάρχει διπλή ταυτοποίηση έξω απ’ το γήπεδο για λόγους ασφαλείας. Συγκεκριμένα, εξαιτίας της έλλειψης τουρνικέ, τα εισιτήρια θα «χτυπηθούν» σε χειροκίνητα σκάνερ που θα βρίσκονται στις εισόδους του σταδίου!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here