Καμμένος ξανά κατά Κοτζιά-ΣΥΡΙΖΑ για Πρέσπες-Τι είπε για Πολάκη

«Κάναμε την συνειδητή επιλογή να διατηρήσουμε την σταθερότητα στην χώρα και το καταφέραμε. Με ένα 4% και 7 υπουργεία καταφέραμε να κάνουμε όσα δεν έκαναν μεγάλα κόμματα. Εγώ όταν έχω να πω κάτι το λέω ευθέως. Εγώ δεν ξεκατινιάζομαι. Δεν διαθέτουμε Κ.Ο. γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής ερμήνευσε αυθαίρετα τον κανονισμό σε συνεργασία με τον Αλέξη Τσίπρα», είπε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμείς δεν είπαμε τον Ιανουάριο στον ελληνικό λαό ψηφίστε μας για να σκίσουμε τα μνημόνια. Κάναμε έξι μήνες διαπραγμάτευση και φτάσαμε στα άκρα και όταν πια διαπραγματευθήκαμε και πήραμε μια πρόταση αντίθετη από αυτή της Γερμανίας ζητήσαμε από τον ελληνικό λαό να την εγκρίνει. Την ενέκρινε και η ΝΔ του Μεϊμαράκη. Τα μέτρα που ακολούθησαν περιγράφονταν στην συμφωνία του Ιουλίου και τα ενέκρινε ο λαός τον Σεπτέμβριο», είπε ακόμα.

«Εγώ έφυγα από την κυβέρνηση για την Συμφωνία των Πρεσπών. Πρώτοι εμείς το κάναμε. Οι αποστάτες ήταν ήδη συνεννοημένοι». Στο ερώτημα γιατί δεν έφυγε πιο νωρίς είπε: «να ανατρέψω την κυβέρνηση τον Ιούνιο δεν μπορούσα. Δεν είχα τον αριθμό των βουλευτών. Αν αποσυρόμουν από την κυβέρνηση θα έκανα το χατήρι της ΝΔ. Και έστω ότι ανατρεπόταν η κυβέρνηση. Και έβγαινε ο Μητσοτάκης. Πάλι Βόρεια Μακεδονία θα λεγόταν. Ήθελε να ρίξω την κυβέρνηση για να μην βγει η χώρα από τα μνημόνια. Θα γινόμουν ήρωας. Αλλά επέλεξα τον δρόμο της ευθύνης. θα έπαιρνα 15% στις εκλογές. Δεν είμαι στην πολιτική με μικροπολιτικά κριτήρια».

Αναφερόμενος στο άρθρο του BBC για τα περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας είπε: «Πήγα στις ΗΠΑ και έκανα την ύστατη προσπάθεια. Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν άνθρωποι που ήθελαν να πάρουν πίσω το αίμα του εμφυλίου. Δυστυχώς και ο ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι από τη ΝΔ προσπαθούν να διχάσουν τους Έλληνες».

Επιτέθηκε στο Νίκο Κοτζιά για την μήνυση που κατέθεσε εναντίον του και όπως είπε σε αυτήν αναφέρεται σε σπίτι που ενοικιάζει ο Πάνος Καμμένος από offshore εταιρεία. Δείχνοντας μάλιστα το κινητό του είπε ότι το σπίτι το έχει νοικιάσει από ιδιώτη και όχι από offshore.

«Πλέον όσο περνάει ο καιρός έρχονται στοιχεία και θα κάνω συνέντευξη Τύπου αφού τα καταθέσω στον εισαγγελέα. Αποδεικνύουν αρκετά μεγάλη σειρά κακουργημάτων που έκανε ο κ. Κοτζιάς για το θέμα της συμφωνίας για τις βίζες». Συνέδεσε μάλιστα τις δραστηριότητες του Νίκου Κοτζιά με το δημοσίευμα του BBC.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Πάνος Καμμένος είπε: «Ο Νίκος Κοτζιάς που είχε πει: «άσε με να διαπραγματευτώ για την συμφωνία και θα την φέρω αργότερα». Έγραφα στα sms ότι θα τελειώσω τον Κοτζιά και τον τελείωσα».

Στο ερώτημα αν τα είπε στον πρωθυπουργό είπε ότι τον διαβεβαίωσε ότι η συμφωνία θα έρθει μετά τις εκλογές. Για το ραντεβού στην λέσχη αξιωματικών με τον Αλέξη Τσίπρα ο Πάνος Καμμένος είπε ότι του είπε ότι έχει έναν φάκελο με στοιχεία.

«Προκαλώ το Νίκο Κοτζιά. Εγώ παραιτούμαι όλων των ασυλιών και να αποφανθεί η δικαιοσύνη», είπε ακόμα.

Στήριξε επίσης τον Παύλο Πολάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Πολάκης είναι γνήσιος. Οι γέροντες του Μαξίμου, Καρτερός και Φλαμπουράρης πάνε να φάνε τον Πολάκη όπως έφαγαν εμένα».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here