Καμμένος: Στημένη ιστορία ότι έχω καταθέσει μήνυση

Στημένη ιστορία χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, τα όσα ακούστηκαν για δήθεν σύλληψη του διευθυντή τη εφημερίδας Τα Νέα, Π. Λάμψια, μετά από μήνυση που κατέθεσε.

«Αυτό που έγινε σήμερα είναι πρωτοφανές. Δεν πιστεύω ότι στη μεταπολίτευση έχει γίνει ποτέ να βγάζει ανακοίνωση η αρχηγός του ΠΑΣΟΚ ο πρώην υπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος, ο κ. Τσιόρδας από το Ποτάμι και καμία 200αριά δημοσιογράφοι, διότι αποφάσισε το δεξί χέρι του κ. Κουρτάκη, ο κ. Τζένος, να ανακοινώσει προς το κοινό ότι εγώ έχω κάνει μήνυση προς τον διευθυντή των “Νέων” κ. Λάμψια, τον οποίο μάλιστα πήγαν να τον συλλάβουν και με περιπολικό. Δεν έχω καταθέσει καμία μήνυση στον κ. Λάμψια, ούτε αγωγή -ακόμα- προς εκείνον και όλα αυτά ήταν μία στημένη ιστορία, διότι προφανώς ήθελαν να αποφύγουν άλλου είδους ειδήσεις, όπως τα “paradise papers”», δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο «Kontra News».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «το αστείο της υποθέσεως είναι ότι ο ίδιος ο κ. Λάμψιας – διευθυντής εφημερίδας, θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί, να είχε εξαφανιστεί, να πάρει το κότερό του να φύγει, 35 μέτρα κότερο έχει. Κάνει και tweet και λέει ότι παίρνει πίσω τη μήνυση και αναγκάζεται η αστυνομία να βγάλει ανακοίνωση ότι ουδέποτε υπήρξε μήνυση στον κ. Λάμψια. Αυτοί ακούνε περιπολικό και τρέχουν μόνοι τους».

Πηγή: ΑΠΕ

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here