Καμμένος: Ο Τσίπρας είναι ηγέτης. Στάθηκε όρθιος εκεί που μας είχαν για τελειωμένους

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI (Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Το εγκώμιο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά την σκληρή διαπραγματευτική μάχη που έδωσε με τους εταίρους και πιστωτές, έπλεξε μιλώντας στο Κόκκινο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ. Π. Καμμένος, χαρακτηρίζοντας τον ηγέτη που φέρθηκε σαν παλικάρι και στάθηκε όρθιος εκεί που μας είχαν και παρένθεση και απειλούσαν «να μας κρεμάσουν στο Σύνταγμα».  

«Εγώ δεν είχα δικαίωμα να προδώσω τις ελπίδες αυτού του λαού, ο οποίος απέκτησε έναν νέο ηγέτη με τον οποίο μπορεί να έχουμε ιδεολογικές διαφορές, αλλά ο οποίος ήρθε έντιμα να κυβερνήσει τη χώρα, ο οποίος δεν τα έχει «αρπάξει» από κανέναν διαπλεκόμενο, ο οποίος δεν χρωστούσε σε κανέναν», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος. και συνέχισε:

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας ηγέτης ο οποίος φέρθηκε σαν παλικάρι και σαν θηρίο στους διαπραγματευτές. Στάθηκε όρθιο και εκεί που μας είχαν για τελειωμένους, εκεί που μας είχαν για μία παρένθεση όπου θα ερχόταν η στιγμή να μας «κρεμάσουν στο Σύνταγμα» και να κρεμάσουν στο Σύνταγμα» και τις ελπίδες του ελληνικού λαού, εκείνη την ώρα κερδίσαμε το να ξεσηκώσουμε την Ευρώπη, να ενώσουμε τον Νότο, να βγει επιτέλους ο Ολάντ και να μιλήσει, να μιλήσει η Ιταλία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, να έρθουν και να παρέμβουν ακόμα και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ο πρόεδρος Ομπάμα και να σταματήσουμε αυτό το σενάριο το οποίο ήταν καταστροφικό για την πατρίδα μας».

«Εγώ αυτόν τον άνθρωπο δεν θα μπορούσα να τον προδώσω ποτέ και ευχαριστώ και τους 13 βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ που κρατήσαμε και σταθήκαμε σαν μπλοκ. Δεν είχα δικαίωμα εγώ να ρίξω την κυβέρνηση, ούτε είχα δικαίωμα να προδώσω τις ελπίδες του ελληνικού λαού και για αυτό τον λόγο σας λέω από τώρα ότι εμείς θα είμαστε μόνο μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη μέρα< σημείωσε, δίνοντας και το στίγμα των προθέσεων του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here