Καμμένος: Κρατήσαμε σταθερό το τρένο της χώρας. Αλλές λύσεις δεν υπάρχουν

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI

Κρατήσαμε σταθερό το τρένο της χώρας, ανέφερε ο Πάνος Καμμένος στην ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ευχαριστώντας τους βουλευτές του που παρέμειναν συμπαγείς σε όλη αυτή την περίοδο.

Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε «χαμένη ψήψο» την ψήφο σε συστημικά κόμματα, λέγοντας ότι οι ΑΝΕΛ θα συμμετάσχουν ως εγγυητές στην επόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι η χώρα πρέπει πλέον να οδηγηθεί στην ανάπτυξη, καθώς «η φωτιά που έφτασε στη θάλασσα, έχει πλέον σβήσει».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στη μερίδα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφισαν τη συμφωνία. «Αν οι ΑΝΕΛ είχαμε πράξει το ίδιο, θα είχαμε την απόλυτη ευθύνη της πτώχευσης της χώρας, αλλά και της πτώσης της κυβέρνησης. «Βλέπω συναδέλφους που καθίσαμε στο ίδιο Υπουργικό Συμβούλιο να μιλάνε για άλλες λύσεις. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι άλλες λύσεις δεν υπάρχουν» υπογράμμισε.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύτηκε σκληρά και πήρε την πολύ σημαντική δέσμευση του «κουρέματος» του χρέους.

Ο υπουργός Άμυνας αναγνώρισε ότι πολλά από τα μέτρα που λαμβάνονται είναι σκληρά και αντίθετα με την εντολή που είχε λάβει το κόμμα του από τον ελληνικό λαό. Επισήμανε ότι δόθηκε μάχη για τον προϋπολογισμό των Ένοπλων Δυνάμεων, του ΦΠΑ στα νησιά, αλλά και στο να μην υπαχθούν τα ομόλογά στο αγγλικό δίκαιο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here