Καμμένος κατά «Μακεδονοκλαστών»-Ποιούς εννοεί

Επίθεση εναντίον στελεχών του κόμματος για την την στάση τους στο Μακεδονικό, εξαπέλυσε στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ, ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος, λέγοντας:

«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές – ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι».

Ο Τέρενς Κουίκ είναι ο πρώτος στον οποίο απευθύνεται καθώς δεν είναι βουλευτής και μάλιστα ο ίδιος  ο οποίος βρίσκεται στο Κάιρο σε επίσημη επίσκεψη δήλωσε με νόημα: «Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας».

Αλλά τόσο ο Θανάσης Παπαπαχριστόπουλος όσο και η Ελενα Κουντουρά, έχουν πάρει αποστάσεις από την επίσημη γραμμή του κόμματος των ΑΝΕΛ στο Μακεδονικό.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here