Καμμένος κατά πάντων, βλέπει συνωμοσίες και σχέδια διάλυσης των ΑΝ.ΕΛ

Ολοτσχώς προς τα πίσω βαδίζει ο Πάνος Καμμένος. Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, κατήγγειλε σχέδιο διάλυσης της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ., μίλησε για συνωμοσίες, Τζορτζ Σόρος και Εφιάλτες και επιτέθηκε για πρώτη φορά προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρώην κυβερνητικός εταίρος δήλωσε ότι «ίσως λαμβάνω τον λόγο για τελευταία φορά ως πρόεδρος της Κ.Ο. των ΑΝ.ΕΛ.» παγώνοντας την αίθουσα και συμπληρώνοντας «ήδη επεξεργάζεται η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρόεδρο της Βουλής το σχέδιο διάλυσης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας όπως έγινε με το Ποτάμι».

Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο της Βουλής και τον πρωθυπουργό προσωπικά τόνισε «θα σταθούμε απέναντι σε μια απόλυτη αχαριστία, απέναντι σε έναν εταίρο που ήταν δίπλα σας εδώ και τέσσερα χρόνια και είμαστε περήφανοι που βγάλαμε τη χώρα από τα μνημόνια».

Εξηγώντας τα όσα ανέφερε ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «ο πρόεδρος της Βουλής κάλεσε έναν δημοσιογράφο να διαβάσουν το άρθρο 15 το οποίο προβλέπει ότι εάν μείνουν πέντε βουλευτές θα πρέπει να είναι εκλεγμένοι στο κόμμα από το ίδιο ψηφοδέλτιο. Τώρα εξηγείται γιατί ο κ. Κουίκ γίνεται υπουργός διότι όταν θα παραιτηθεί ο Παπαχριστόπουλος θα τον αντικαθιστούσε για να μπει στην Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

«Νομίζω είναι ξεκάθαρο. Δεν το περίμενα από εσάς» μίλησε απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό.

Έκανε, ακόμη, λόγο για κάτι άκρως προσχεδιασμένο που διέφυγε πριν του προέδρου της Βουλής σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφο.

«Αν δεν έρθει ο κ. Νικολόπουλος στους Ανεξάρτητους Ελληνες, χάνουν την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στη Βουλή. Αν φύγουμε έτσι, θα καταλάβει ο ελληνικός λαός ότι εμείς δεν παίξαμε ένα παιχνίδι με το Σκοπιανό και το όνομα της Μακεδονίας δεν κάναμε καμιά συναλλαγή».

Συνεχίζοντας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε αναφορά στον Χριστόδουλο αναφέροντας ότι «δεν διαπραγματευθήκαμε ποτέ το θέμα της Μακεδονίας, πιστεύαμε στα λόγια του μακαριστού Χριστόδουλου ότι η Μακεδονία θα σώσει την Ελλάδα».

Ο Πάνος Καμμένος έκανε αναφορά στην φωτογραφία του Ζόραν Ζάεφ με τον Τζόρτζ Σόρος από το Νταβός μιλώντας για «ικανοποίηση των σχεδίων της παγκοσμιοποίησης» και κάνοντας λόγο για ταύτιση απόψεων μεταξύ «της Μπακογιάννη με τον Κοτζιά και όσων πιστεύουν στην παγκοσμιοποίηση».

Δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για δικαστικές έρευνες και άνοιγμα λογαριασμών για να αποδειχθεί ποιος πληρώνεται από τον Τζόρτζ Σόρος.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του στον Αντώνη Σαμαρά, καθώς ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι «παρά το ότι έχουμε συγκρουστεί πολλές φορές στο παρελθόν, είδα ότι είπε αυτό που πιστεύουμε και εμείς ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική».

«Αύριο το μεσημέρι οι Μακεδόνες θα δουν έναν ακόμα λαό να καυχιέται για το όνομα της Μακεδονίας για την οποία έχουν χύσει το αίμα τους τόσοι άνθρωποι. Έξι εφιάλτες χρειάζεται μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπουλήσει τη Μακεδονία. Οι Εφιάλτες θα φανερωθούν και αυτά που θα κληρονομήσουν οι απόγονοι τους θα περάσουν στη μαύρη σελίδα της ιστορίας» είπε σε άλλο σημείο δίνοντας δραματικό τόνο στην ομιλία του.

Απευθύνθηκε εκ νέου προσωπικά στον πρωθυπουργό λέγοντάς του «Σου λένε κάτι Αλέξη τα Ελγίνεια; Παραδίδετε τα τμήματα του πολιτισμού της ψυχής μας. Αυτοί θα έχουν το όνομα και εμείς το παρατσούκλι. Οι αλυτρωτισμοί θα θεριέψουν. Καλούμαστε να κυρώσουμε μια συμφωνία που μετατοπίζει το πρόβλημα στο εσωτερικό της πατρίδας όπου οι δήθεν Μακεδόνες θα μπορούν να ιδρύσουν πολιτιστικά κέντρα στην πατρίδα μας. Είναι η αρχή της αποδόμησης».

Συνεχίζοντας ανέφερε «ακολουθείτε αυταρχική πολιτική με αποστάτες βουλευτές. Πολύ λυπάμαι που μια κυβέρνηση εθνικής συμφιλίωσης που κατάφερε να ενώσει δύο χώρους έγινε κυβέρνηση αποστατών, ενώ ταχθήκαμε να χτυπήσουμε μαζί τη διαφθορά, η διαφθορά γελάει μαζί σας και μαζί μας».

Τέλος, ο Πάνος Καμμένος έστρεψε εκ νέου τα πυρά του προς τον Νίκο Βούτση λέγοντας «Έφτασε ο πρόεδρος της Βουλής, από τους κύριους εμπνευστές της Συμφωνίας και της διάλυσης των μικρών κομμάτων, να παραληρεί προσβάλλοντας τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, προσβάλλοντας τον ελληνικό λαό. Κύριε Βούτση, πολιτισμό δεν παράγει το χωράφι, τα εδάφη που λέτε. Πολιτισμό παράγουν οι άνθρωποι. Μήπως δεν ζείτε στην Ελλάδα;».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here