Καμμένος καλεί Χαϊκάλη να εξηγήσει για off-shore, αλλιώς μένει εκτός

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Εξηγήσεις από τον Π. Χαϊκάλη για την off shore εταιρεία που παρδέχθηκε ότι είχε, ζητεί ο  πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.  Κύκλοι του κόμματος ανέφεραν ότι κ. Καμμένος επικοινώνησε με τον κ. Χαϊκάλη και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη τύπου και να αποδείξει δημόσια με έγγραφα στοιχεία τους ισχυρισμούς του, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.  

Οπως δήλωσε νωρίτερα  στον Alpha, ο επικεφαλής της επιτροπής επικοινωνίας του κόμματος Τέρενς Κουίκ, ο κ. Καμμένος θα καλέσει εντός της ημέρας στο γραφείο του τον Παύλο Χαϊκάλη, για να του ζητήσει να προσκομίσει εντός 24 ωρών όλα τα αποδεικτικά έγγραφα σχετικά με την υπόθεση της off shore.

«Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρ’ όλα αυτά και επειδή οι ΑΝΕΛ δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά.

»Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο Υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη».

Σχετικά με το εάν έχει ή οχι off shore εταιρία, ο Παύλος Χαϊκάλης δήλωσε τη Τετάρτη στο Mega ότι δεν δήλωσε την εταιρεία -η οποία ονομάζεται Metrofin Limited και ιδρύθηκε το 2008 με μετοχικό κεφάλαιο 1.000 ευρώ- στο «πόθεν έσχες» επειδή δεν είχε κέρδη από αυτήν.

«Δεν πρόκειται για offshore εταιρεία, αλλά μια εταιρεία που διασφαλίζει τα πνευματικά μου δικαιώματα για κινηματογραφικές και θεατρικές εργασίες που παίζονταν στην Κύπρο, όταν ασκούσα το επάγγελμα του ηθοποιού. Δεν υπάρχουν αδήλωτα εισοδήματα από αυτήν την εταιρεία, η οποία ουσιαστικά από το 2011 είναι ανενεργή» ανέφερε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here